zaterdag 17 november 2012

Hij komt, hij komt...

Die lieve, goede Sint... Het is weer zover, Sinterklaastijd breekt weer aan. Ik vond dat vroeger altijd de leukste tijd van het jaar. De spanning die eromheen hangt, de gezelligheid, dat je je als kind zo bijzonder voelde (want kinderen mochten hun schoen zetten, volwassenen niet!). Toen ik achter het "grote geheim" kwam, vond ik het vooral jammer dat al het bijzondere, sprookjesachtige, magische weg was. Ik wilde het eigenlijk ook liever niet weten en wens nog steeds wel eens stiekem dat het wel gewoon echt is. Een vriendelijke, lieve man die alle kinderen cadeautjes en lekkers geeft, gewoon omdat dat leuk is en kinderen zich daardoor speciaal voelen. Dus laten we deze traditie nog lang in ere houden! Ik zal er in elk geval mijn best voor doen, ben met mijn zoontje al de hele ochtend in de weer met kleurplaten en sinterklaasliedjes (lang leve Internet en YouTube) en zit zometeen zeker weten voor de tv om de intocht te zien!

Maar genoeg gebazeld over sinterklaas-sentiment, terug naar mijn creatieve uitspattingen. Ik heb deze week lekker veel gefreubeld, maar wel vooral LO's. Misschien laat ik die nog zien, moet eerst nog de foto's bewerken. Van de restjes heb ik deze week wel weer een leuk kaartje overgehouden. En weer eens in mijn knopendoos gedoken. Dat doe ik niet zo vaak, hoewel ik het effect wel altijd heel leuk vind. Bij deze dus: drie stuks maarliefst. Nog geen tekst op de kaart, omdat ik hem voor meerdere gelegenheden geschikt vind dus misschien voeg ik die later nog toe.


Of je nu wel of niet je schoen zet vanavond: Geniet van het weekend!
groetjes Joyce

9 opmerkingen:

 1. Je hebt een goede duik genomen in de knopendoos! Wat staat dat leuk die drie vlinders met knoop. Ik vind 't een gezellig kaartje.
  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk kaartje, mooi met de vlinders en goed dat je de knopendoos ingedoken bent!! Geniet van de gezellige sinterklaastijd!
  Groetjes, Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha wat een verhaal weer, leuk! En je kaart ziet er ook super uit zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke kaart, en goed idee, die knoopjes zó te gebruiken.
  Gr ALix

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een heel leuk kaartje!! En vind ook je kerstkaarten van de voorgaande berichten helemaal leuk!!
  En ook hier houden we Sinterklaas in ere! Gisteravond heeft Sam (net 3) voor het eerst zijn schoen gezet.. Je had zijn gezichtje vanochtend moeten zien.. Echt geweldig! Zoiets wil je niet missen!!
  Groetjes, Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Supermooi kaartje met de knopen-vlinders!
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie kaart en heel leuk die knoopjes op de vlinders. Jaaaa Sinterklaastijd blijft leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Simpele kaart maar al die kleine details (patroon papier, knopen,..) maken het zo af! Zeer knap en inderdaad voor meerdere gelegenheden :)

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het heel leuk als je een reactie achterlaat, ik lees ze met veel plezier!