zaterdag 12 mei 2012

Moederdag deel I

Wat leuk om al die reacties van jullie te lezen over wat jullie doen met "iets minder gelukte kaarten". Grappig dat bijna niemand ze weggooit, maar dat we (doe ik ook!) ze allemaal later slopen om onderdelen voor iets anders te gebruiken. Echte scrappers, niks weggooien, hihi! Om een iets minder gelukte kaart te sturen naar iemand van wie je weet dat ze de kaart later toch weggooien, daar had ik echt nog nooit over nagedacht, haha. Goeie tip! En het is inderdaad leuk om ook de exemplaren die je zelf wat minder gelukt vind, toch te plaatsen, de reacties zijn vaak verrassend en het is leuk om tips van je blogbezoekers te krijgen. Thanks!

Vandaag mijn eerste moederdagkaartje, deze is voor mijn schoonmoeder. Die bekijkt mijn blog niet (zo vaak), dus hier is het verklap-gehalte niet zo groot. Kaart is weer met papier van Echo Park, en een beschilderd taartrandje. Het &-teken is van een set chipboardletters van het Kruidvat, die ik met acrylverf onder handen heb genomen. De spreuk vond ik ergens op het WWW, en is helemaal waar volgens mij...
Fijn weekend! groetjes Joyce

11 opmerkingen:

 1. Hij is mooi Joyce. Mooie balans en kleuren en de hele brede strook aan de zijkanten met de afgeronde kanten geeft het een mooie look. Prachtig geheel hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het lijkt bijna een scrap lay-out maar dan op een kaart. Heel erg mooi, er is veel om naar te kijken en de tekst is supermooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De tekst is supergoed! Heel mooi kaartje!
  Liefs
  Christine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een prachtig kaartje Joyce!!
  Lieve groetjes, Berlinde

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Geweldige tekst en mooie kaart!
  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dit is een mooie kaart qua kleur en daar is héél wat denkwerk aan vooraf gegaan om zo'n mooie lay-out te verkrijgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie kaart, leuke details en ook leuk wat je met de tekst hebt gedaan!
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooi evenwicht in je kaart en alles bij elkaar een mooi geheel. Niet te lief en erg leuk zoals je de tekst gedaan hebt. Gaaf kaartje!

  Groetjes, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Vind hem heel gaaf. Ben alleen benieuwd of je de tekst bewust engels en nederlands hebt gekozen. Want volgens mij schrijf je in het Engels MOM. (Tja, heb laatst de animatie/tekenfilm Mars needs Moms gezien, vandaar!) Geweldige film ook trouwens. Een hele goede voor moederdag.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het heel leuk als je een reactie achterlaat, ik lees ze met veel plezier!