zaterdag 19 mei 2012

freubelen met nieuwe stempels

Ik kon het niet laten en heb in de webshop van Miranda wat nieuwe stempels gescoord. Ik heb er twee kaartjes mee gemaakt, niet direct hoogstandjes, maar het uitproberen van de stempels was dan ook het belangrijkst. En dat valt nog niet mee, ik heb nu voor het eerst enkele cling-stamps in plaats van clearstamps, en dat is toch wel wennen (harder drukken, je kunt er niet doorheenkijken, maar wel mooie afdruk!). Maar goed, de kaartjes:

Met de eerste wil ik nog een keer meedoen met de challenge van MCSC. Je zult het misschien niet geloven, maar ik heb de hele stempelset eigenlijk alleen maar gekocht voor de wormpjes, die vond ik echt zo grappig... Maar ja, op wat voor een kaart gebruik je die nu? Toen maar dit sentimentje bedacht, en de kaart verder heeeeel simpel gehouden. Misschien té CAS, en té flauw, maar ik had er wel lol om, haha.
De tweede kaart is een babykaartje geworden (ook een nieuwe stempelset) en deze heb ik vooral besteld voor de handjes (ok, en ook de voetjes, maar die komen misschien op een volgend kaartje). Nu ik hem klaar heb vind ik het kaartje eigenlijk een beetje saai, maar ik kan er niet echt nog iets bij bedenken. Misschien had ik beter een rechthoekige staande kaart in plaats van een vierkante kaart kunnen nemen, dan waren de verhoudingen wat beter. Ach ja, volgende keer beter, nu is het in elk geval een zoet en eenvoudig kaartje geworden!


Fijn weekend allemaal! groetjes Joyce

13 opmerkingen:

 1. Hahaha! Erg leuk kaartje met die piertjes! Humor!
  Ik vind die andere ook erg mooi! Juist omdat ie vierkant is. Misschien nog een lintje, kantje in een andere kleur toevoegen als je hem te saai vind? Ik vind hem zo ook erg mooi!
  Groetjes,
  Marjolein
  marjoleinscreations.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een gave stempel van die handjes. Leuke kaart geworden. Ik vind de kaart goed, maar je zou b.v. een ruit papiertje aan beide kanten van het blauw kunnen plakken en een strikje kunnen toevoegen!

  groetjes Mariëtte

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Helemaal niet flauw!! Juist lachen! Ik hou wel van dit soort taalgrapjes. Helaas in het Nederlands niet zo veel mogelijk i.t.t. het Engels, maar ja, dat beheerst weer niet iedereen. Die wormpjes zijn echt schatjes! Ik sluit me bij Mariëtte aan wat betreft een achtergrondje. Ruitjes doen het eigenlijk altijd goed bij babykaartjes! Ik had het zelfde pas geleden met een babykaartje. Toen ik een ruitje als achtergrond stempelde, kwam het helemaal tot leven! Misschien heb je het al gezien, anders hier te vinden: http://handmadewithsaarandpien.blogspot.com/2012/05/welcome-little-one.html Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Whahaha die wormpjes......GEWELDIG......en leuke tekst!! Tips wat betreft het babykaartje heb je al gekregen.

  Fijn weekend,
  Marijke en Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Joyce,

  gen idee hoe lang je al volgt, maar als het langer is dan 5 weken heb je al mij woordgrappen voor de CAS challenge van MCSC gezien. Ik vind ze altijd geweldig! Geen idee of dat in het Engels meer is. Volgens mij moet je gewoon je fantasie gebruiken en dan kan er een heleboel in het Nederlands. Deze van jou vind ik heel goed gevonden. Ben hem nog niet eerder tegengekomen.
  Je babykaart is ook leuk en misschien dat Mariette een goede tip geeft, ja. Ik vind hem zo ook heel mooi.

  Groetjes,

  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Haha, zalig die eerste kaart! De tweede is ook best geslaagd hoor ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hahahaha, leuk en lief je kaarten en zeker niet flauw. Vind dat o zo leuke humor! Lintjes doen het altijd leuk als extra accent.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooie CAS kaartjes, zo leuk dat wurmpje! Je babykaartje is schattig en met de tips ben ik het wel eens, maar zo is het ook al leuk.

  Groetjes, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat leuk dat je vermeld dat ze van mij komen, dank je!! Levert je een keer gratis verzendkosten op!! (Wel even erbij vermelden.)
  Nou en nu de kaartjes. Ik kan nu commentaar geven want ik ben uitgelachen. Geweldig die wormpjes. En wat een schitterend CAS kaartje. Geen hoogstandje? Nou, misscien had ik hem nog gekleurd.(krijg ik je misschien aan het kleuren) En dan dat lieve babykaartje. Ik vind hem prachtig en lief. Helemaal niet saai, echt niet. Wel ook bijzonder CAS.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Zie ik toch tot mijn schrik dat ik nog geen reactie heb gegeven. Ik had je kaartje gezien en vind hem zo "simpel" als hij is echt onwijs leuk! Dit is echt humor, mag ik m een keertje lenen?
  De handjes zijn ook leuk hoor... Schattig!
  Groetjes Ellie

  BeantwoordenVerwijderen
 11. GEWELDIG met de pieren :-D Ik sluit mij bij Miranda aan en zou hem misschien ook gekleurd hebben. Maar in elk geval is hij zo ook echt heel erg leuk! Jammer dat je deze kaart nog niet had toen we de challenge "knipoog naar dieren" hadden bij MCSC, want het is ook een fantastische vondst ;-)
  Ook het babykaartje vind ik erg mooi! Ik vind niet dat je er nog iets aan moet toevoegen, maar ik ben dan ook grote voorstander van zo clean & simple mogelijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ze zijn allebei bijzonder mooi!!!
  Wormpjes en boom zijn ook natuur, dus mooie deelname voor de challenge van deze maand bij MCSC. Dank voor je deelname.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. GEweldige stempel met die wormpjes! Bedankt voor je deelname aan MCSC! Liefs LIanne

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het heel leuk als je een reactie achterlaat, ik lees ze met veel plezier!