vrijdag 25 mei 2012

inkleuren

Bedankt voor alle tips bij mijn vlinderkaart. Op advies van Ellen ben ik eens gaan zoeken naar Spectrum Noir Markers. Dit zijn alcohol markers die heeeel vriendelijk zijn voor je portemonnee. Ik heb in de webshop van Harlekino deze kleurige set en deze set met "essentials" besteld, met verzending voor 38 euro (in totaal 30 markers + blender). Ik zie dat de "bright" set nu zelfs uitverkocht is, hopen dat er snel nieuwe binnenkomen. Ik ken geen copics, en kan dus niet vergelijken, maar ik ga geen honderden magnolia's inkleuren, ik wil gewoon graag wat kleur geven aan sommige stempelafdrukjes. Dat gaat prima met deze markers, echt superleuk om te doen. Daar ben ik dus druk mee geweest, en nog geen kaart klaar. Wel kan ik mijn eerste probeersel met de markers laten zien: links de markers, rechts met gewone kleurpotloden (deze gaat binnenkort op een kaart, vandaar dat hij al gemat is). Je ziet, ik mag nog wel wat youtubefilmpjes kijken over blenden, maar het begin is er!

Voor mijn trouwe blogbezoekers die niet van gekleurde plaatjes houden: wees niet bang, ik hou van afwisseling, dus er gaan weer genoeg kaarten komen zonder gekleurde afdrukjes!
Geniet van een heerlijk zonnig pinksterweekend! Groetjes Joyce

6 opmerkingen:

 1. Wat leuk dat je op mijn 'advies' Spectrum Noir markers hebt gekocht!
  Ik heb ze nog niet zelf, maar ga regelmatig kleuren bij Mariken. Ze staan overigens wel op mijn verlanglijstje :) Jouw eerste resultaat ziet er goed uit! Leuk om te doen, vind je niet?!
  Fijn (zonnig) weekend, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja lekker ontspannend is het vind ik. Even niet denken, maar lekker kleuren. Hoe vaker je het doet, hoe beter het gaat. Je eerste resultaat is goed toch?!
  Ik hou trouwens van afwisseling, leuk!!
  Groetjes Cornelie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. mooi eerste resutaat. leuk dat je aan het inkleuren slaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er echt leuk uit Joyce! Nee, ik ben niet zo van het inkleuren maar als ik dit zie begint het wel een beetje te kriebelen hoor. Zeker een leuke prijs voor zo'n set. Daar kom je met de copics niet aan. Die zijn echt duur hè? Benieuwd hoe je dit gaat verwerken op een kaart. Laat je dat nog een keertje zien? Jij ook een goed weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind beide versies hartstikke goed gelukt! Ik kleur zelf ook niet veel in. Vind het maar moeilijk en ben niet gauw tevreden. Wat een ontzettend leuk huisje is dit. Ben heel erg benieuwd naar je kaart.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik snap dat je hier blij mee bent. Het gaat zo te zien prima met deze markers! Ik heb zelf nog nooit gekleurd maar wil het misschien wel eens doen, dus kreeg een kleurlesje van Miriam op de DCL dag.

  Fijne dag!

  Marjan

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het heel leuk als je een reactie achterlaat, ik lees ze met veel plezier!