vrijdag 18 mei 2012

liftchallenge #16

De dames van de liftchallenge hadden weer een erg leuke kaart uitgezocht voor challenge #16, namelijk deze:

Een erg leuke kaart, en ik heb ook alweer prachtige exemplaren voorbij zien komen. Nu vind ik liften heel tof, maar ik wil er ook altijd net weer mijn eigen draai aan geven. Dat zou ik in dit geval vooral kunnen doen door ander papier te kiezen, maar ik wilde meer. Toen ik nog wat sheets in de kast zag liggen wist ik het, ik maak er niet zomaar drie pockets op elkaar van, maar zorg dat het ook echt losse lagen zijn! Eerst de foto van de kaart als hij dicht is, hopelijk herken je hier de originele liftkaart in terug...Maar dan, als je dan de bovenste flap (gemaakt van sheet) openmaakt, verdwijnt de bovenste pocket (met label en bloem natuurlijk)

Als je de volgende flap openmaakt, verdwijnt ook de tweede pocket met label, en zie je de binnenkant van de kaart. Daar is nog ruimte om te schrijven, maar ook dit is een pocket, dus ik zou eventueel nog een persoonlijke boodschap (of eventueel geld of cadeaukaart) hierin kunnen stoppen. Ik heb hier ook nog even de labels bij op de foto gezet.  


Nog een detailfoto, vooral voor de pin, die ik van Ellie heb gekregen. Ik had er zelf geen, en zij had er een in precies de goede kleur! Bedankt dus, Ellie! Ook kun je hier zien dat ik nog gestikt heb, alledrie de pockets apart. Was wel lastig om allemaal op dezelfde afstand van de rand te stikken... De achterkant heb ik weggewerkt door aan de andere kant van de sheet een stukje designpapier van dezelfde grootte als de pocket te plakken.


Beetje veel foto's, hopelijk is het duidelijk hoe het allemaal in elkaar steekt. Ik hoop niet dat ik de liftchallenge té vrij heb geïnterpreteerd. Het was een werkje, maar ik ben wel blij met het resultaat. Ik heb de tekst een beetje neutraal gehouden, want ik heb nog géén idee voor welke gelegenheid ik deze ga versturen... Fijne dag! Groetjes Joyce


16 opmerkingen:

 1. De kaart is echt onwijs leuk geworden! Wat een werk heb je er weer van gemaakt!
  Helemaal mooi!
  Groetjes Ellie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Waaw zo cool! Echt tof met die verschillende lagen, en zo origineel! Ik vind het net leuk dat hij een beetje 'anders' is, dat maakt het juist persoonlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw wat heb jij de liftkaart mooi verwerkt. Prachtig al die verschillende lagen. Echt een kunstwerkje!!! en heel origineel.


  Groetjes, Marijke en Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind dit echt heel gaaf gedaan Joyce. De kaart is totaal herkenbaar maar je hebt daarin ook zo je eigen draai gegeven. Heel knap. Ik vind em erg mooi.
  Bedankt voor het weer meedoen met de liftchallenge!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat heb je dit origineel gedaan! Heel knap hoor meid!
  Liefs
  Christine

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtig gedaan! Heel mooi, vooral met die sheet en wat een werk!
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik herken zeker de originele kaart! Wat heb je dit origineel gedaan, joh! Superleuke lift Joyce!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je hebt er echt iets bijzonders van gemaakt!
  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Een schitterende kaart Joyce, heel origineel en leuk gemaakt! Ik vind hem super!
  Lieve groetjes, Berlinde

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Juist leuk als je er je eigen draai aan geeft. Een prachtig resultaat! Zit heel mooi in elkaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuke uitwerking van de kaart. Mooi met de transparantjes. Nathaly

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hoi Joyce,
  ik vind de kaart superorigineel!! En als alles er maar op zit wat er gevraagd wordt op het blog (en ze zijn heel duidelijk!) dan is het goed. En volgens heb jij dat. Ik vind het een vondst!! En ik denk dat je best hoge ogen zult gooien met deze kaart!
  Groetejs en succes.....
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat heb je dat onwijs origineel uitgevoerd! Top gedaan!! en het ziet er ook nog eens prachtig uit!! Dank je wel!!
  Groetjes Cornelie

  BeantwoordenVerwijderen
 14. errug leuk hoor! Zo origineel! En mooi afgewerkt ook weer, met super leuk papier TOP. En leuk dat je weer met ons meedoet! het liften gaat je goed af!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Het vele precieze werk heeft een prachtkaart opgeleverd.
  Een heel mooie lay-out die bruikbaar is voor tal van kaarten.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Zo zeg. Wat een gave originele kaart. Wat een idee ook, hoe bedenk je ze. Echt een geweldig idee. Een prachtige kaart. Als je hem niet te vrij geïnterpreteerd hebt, is dit mijn winnaar!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het heel leuk als je een reactie achterlaat, ik lees ze met veel plezier!