vrijdag 4 mei 2012

Have a wonderful day & Emailadres

Hierbij mijn eerste kaartje (en zeker niet de laatste) met het superleuke papier van Echo Park: This & That Graceful. Het is wel heel gemakkelijk om hiermee kaartjes te maken, want alles past al zo'n beetje bij elkaar. Mooie stickers, leuke borders en versierseltjes. Ik heb wel een vreemde eend toegevoegd, namelijk twee stukjes van de roze tape die ik bij de Hema kocht. O ja, en de bruine alphabet stickers van Prima Marketing. Met die tape zien jullie trouwens snel wat meer kaartjes, want ook daarmee ben ik aan de slag geweest. Maar nu eerst deze.


Ik heb trouwens mijn emailadres toegevoegd aan mijn blog. Mede om zo ook mensen de kans te geven een kaart te kopen of te bestellen. Niet omdat ik er rijk van wil worden (gaat niet lukken volgens mij) maar ik produceer sneller dan dat ik gelegenheden heb om kaarten te versturen... Ik heb nog gedacht over een webwinkel maar dat vind ik zo'n gedoe. Daarom maar zo, misschien is dat wat. Maar het emailadres staat ook open voor iedereen met een (persoonlijke) vraag, reactie of opmerking, ik beloof dat ik snel terugmail! Ik vind het leuk als je (in reactie of mail) je ervaring wilt delen over het verkopen van je kaarten. Hoe doe je dat of heb je dat gedaan? Wat werkt (en wat niet)?  Fijn weekend, groetjes Joyce

8 opmerkingen:

 1. Een heel erg mooie kaart Joyce! Wat een gaaf papier! Ik ben benieuwd naar je andere creaties van deze 'lijn'!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk kaartje, ik vind alles op je kaartje mooi met elkaar gecombineerd!
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een prachtig kaartje Joyce!! Heel mooi papier is dit!
  Lieve groetjes, Berlinde

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooi kaartje Joyce! Ik hoop voor jouw dat je er wat verkocht krijgt!

  Als je dan toch je mailadres publiek maakt is het misschien handig om bij blogger ook je mailadres in te vullen. Dan kunnen mensen via jouw reacties op hun blog ook rechtstreeks terug reageren en krijg je dat op mail. Nu komt daar bij jouw altijd een 'no reply' melding.
  Ik merk zelf dat er heel vaak ingespeeld wordt op mijn reacties. Dat levert soms leuke 'babbeltjes' op en wie weet bij jouw misschien ook wel eens een vraag naar een kaart.
  Daarvoor ga je naar instellingen--->mobiel en email--->in het hokje email met reactiebericht je mailadres invullen. Dan krijg je ook alle reacties op mail en kan je zelf makkelijk terug reageren als iemand een vraag aan je stelt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi kaartje, past allemaal weer goed bij elkaar. Leuk papier gebruikt!
  Groetjes Ellie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Kaarten maken gaat je goed af.
  Hopelijk kun je nu en dan iets verkopen om wat van de kosten te dekken.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik produceer ook meer dan ik verstuur. Dus dat ken ik. Je hebt mooie kaarten, dus ik denk zeker dat je die verkoopt. Bij Marktplaza kun je een gratis winkeltje openen. Heb ik ook. Daar kun je je kaarten te koop zetten. Is makkelijk, dat gedoe valt wel mee. Mooie kaart trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ook deze kaart is geweldig, mooie strakke uitwerking en de papierkeus is heel gaaf.
  Ik verkoop mijn kaartjes (en stempels) ook, heb een gratis webwinkel aangemaakt. Mijn ervaring is wel dat ik alleen verkoop aan vrienden, familie en een collega. Ik doe er verder ook niet veel moeite voor en wat ik verkoop is meestal genoeg om zelf ook wat kaartjes over te houden voor eigen gebruik.
  Succes!

  Groetjes, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het heel leuk als je een reactie achterlaat, ik lees ze met veel plezier!