woensdag 18 januari 2012

Wat ik doe & zeg...

Nog weinig tijd gehad om te posten deze week, maar vandaag heb ik wel een mooi projectje om te laten zien. Mijn zoontje is nu 1 en begint voorzichtig met wat eerste woordjes, stapjes en kattekwaad. Natuurlijk zijn foto's van deze periode mooi (die maken we dan ook volop) maar ik wilde ook juist graag zijn uitspraken en kattekwaad ergens vastleggen en kunnen beschrijven. Want als ik bedenk wat zijn ouders vroeger allemaal deden en zeiden, wordt mijn zoontje vast een "praatjesmaker", haha!

Daarom dus een notitieboekje gekocht en deze een nieuw voorkantje gegeven. Veel tekststickers gebruikt, een beetje als embelishments. Ellie heeft me geholpen aan de letters voor Doe & Zeg, met haar Cricut. (Bedankt Ellie!). Over het oranje vlak dat je ziet, heb ik een stukje sheet gedaan dat ik aan 3 kanten heb vastgemaakt. Zo kan ik er vanaf de zijkant steeds een (recente) pasfoto inschuiven en wordt het echt een persoonlijk boekje. (Om privacyredenen heb ik de foto er nu even uitgehaald).

Nog een fijne dag gewenst! Groetjes Joyce

9 opmerkingen:

 1. Wat een leuk idee!! Ik heb boven nog een notitie boekje, met woordjes enzo, en mijlpalen. Maar gewoon geschreven, verder niets. Maar je brengt me op een idee, er alsnog iets van te maken. Tim is nu 9, en we hebben laatst het boekje samen bekeken, héél leuk!
  Tof gedaan!
  Groetjes Cornelie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het boekje is erg leuk geworden!!
  Staat er al wat in? :)
  Groetjes Ellie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een superleuk idee!! Erg mooi opgepimt, leuke tekst!! Dit wordt een boekje ,als het vol geschreven staat, om te koesteren.

  Groetjes, Marijke en Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geweldig idee en zo mooi uitgewerkt! Goed idee ook voor die pasfoto!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heej zus!

  Super leuk!! =D
  Ik ben benieuwd naar de inhoud! ;)

  Ik heb even reclame gemaakt voor je blog op Facebook. Via Mike z'n facebook (en dan naar mijn pagina gaan) kun je wel even de reacties lezen

  Haha Noah (poes) krijgt het gewoon voor elkaar om over mijn toetsenbord heen te lopen en het beeldscherm te vergrendelen. Ik weet zelf niet eens waar die knop zit! :P

  Tot gauw,
  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dit ziet er echt heel erg leuk uit!
  Wat een leuk idee ook. Succes met de rest ervan!
  Ik ga je volgen.

  Groetjes, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuk idee om voor zo'n blijvende herinnering te zorgen!
  Liefs
  Christine

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een lief initiatief! Je zult hier later enorm blij mee zijn. Gaaf! Nathaly

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het heel leuk als je een reactie achterlaat, ik lees ze met veel plezier!