woensdag 4 januari 2012

Feestje!

Feestje! is de tekst op deze kaart, maar ook mijn gevoel, wat een feestje om met al die nieuwe spulletjes aan de slag te gaan! Ik ben erg blij met mijn duurste aankoop, een Fiskars snijmachine. De uitschuifbare arm is erg fijn zodat ik niet vantevoren mijn papier hoef af te meten, en er loopt een draadje over de snijlijn, zodat je precies ziet waar je gaat snijden. Geweldig! Ook heb ik een nieuwe lijmroller. Ik was hiermee zo in de weer, dat ik vergeten ben de randjes te inkten... Nou ja, volgende keer beter.
Het papier komt uit het blokje dat ik al gekocht had. Ik kocht er vandaag bijpassende brads bij van dit merk Lost & Found - Breeze. Ook heb ik een heattool gekocht (voorheen ging ik aan de slag met de broodrooster...), werkt perfect. Met mijn witte embossingpoeder ben ik ook heel blij, dit wilde ik al heel lang om teksten op een donkere achtergrond zichtbaar te kunnen maken.
Al met al een leuke eerste creatie met al dat nieuwe spul, al zeg ik het zelf. Èn, met deze kaart nog een primeur, ik doe voor het eerst mee aan een challenge: de liftchallenge. Spannend!


Tot snel, want ik kan me vast niet inhouden om snel weer met deze mooie spulletje aan de gang te gaan!
Groetjes Joyce

7 opmerkingen:

 1. Wat een eer. Je eerste challengedeelname is aan onze liftchallenge, wat leuk! Ik vind je kaartje zeer geslaagd. Ik heb zelf ook laatst een heattool aangeschaft om precies dezelfde reden: witte tekst op donkere achtergronden zichtbaar maken. Je kaart is een feestje om naar te kijken.

  Tot de volgende challenge!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Joyce,
  Mooie kaart!
  Mooie kleuren gebruikt, en de brads komen mooi uit zo.
  Groetjes Ellie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je eerste challenge en dan kies je voor ons, nou dat vinden wij natuurlijk heel erg leuk! Je lift ziet er heel goed uit! Mooi papier, en tof met dezelfde spulletjes in combinatie!
  Bedankt dat je mee doet!
  Groetjes Cornelie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat leuk gemaakt ! geslaagde creatie ! mooi
  grtjs, martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk dat je met ons meedoet! Je kaart is een mooie lift!! Het wit van de tekst sprintgt er prachtig uit.

  Groetjes, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja, een headtool lijkt me echt veel handiger dan een broodrooster! Hield je de kaart er dan tussen ofzo? Dit kaartje is in ieder geval goed gelukt!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Top dat je meedoet Joyce! Ik vind je kaart erg mooi. Heel mooi papier heb je bij elkaar gevonden.
  Groetjes,
  Jose

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het heel leuk als je een reactie achterlaat, ik lees ze met veel plezier!