dinsdag 10 januari 2012

Clean & Simple

Hoi, bedankt voor jullie reacties op mijn berichten tot zover, en bedankt aan de nieuwe volgers die ik zo ondertussen heb verzameld, echt gaaf! Ik snap eigenlijk niet waarom ik zo lang heb geaarzeld om een blog te beginnen, als je dit leest en je hebt er nog geen: give it a try!! Let wel op, want wat alle andere bloggers zeggen is waar: 't is wel verslavend. Ik merk wel aan mezelf dat ik extra mijn best doe op mijn eigen kaartjes, nu niet alleen de ontvanger ze ziet (en mijn man en familie, bij wie ik steeds mijn nieuw gemaakte creaties onder de neus duw: kijk 'es...) maar ook jullie, dames die er verstand van en gevoel voor hebben. Stimuleert me wel om net even dat randje mooier af te werken of dat ene papiertje te vinden onderaan de stapel dat er beter bij past.

Vandaag terug met een nieuw kaartje, deze kostte namelijk niet zo veel tijd om te maken.  Ik vind alle "clean & simple" kaartjes altijd heel erg mooi, en wilde me er ook eens aan wagen. Best lastig hoor, om zoveel ruimte leeg te laten. Maar dit kaartje gaf me de kans om het mooie papierblokje van Bo Bunny te gebruiken. Ook kon ik mijn nieuwe clear embossingpoeder uitproberen om de vlinderstempel zo mooi te laten glanzen. En de tekst heb ik gestempeld met een mooie alfabet-set waarmee ik op mijn verjaardag werd verrast door een vriendin.Gelukkig heb ik dit kaartje nu niet nodig, maar het is altijd fijn om sterkte-kaartjes op voorraad te hebben vind ik. Groetjes Joyce

10 opmerkingen:

 1. clean and simple is het zeker.Een heel mooi kaartje is het gewoden.

  Mieke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vind h'm ook heel mooi! Leuk je verhaal over het bloggen! ik heb het net zo ervaren en vind het echt een aanvulling op m'n hobby, en al hele leuke contacten gekregen. Mensen al in levende lijven ontmoet, echt zo leuk!!
  Groetjes Cornelie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig CAS-kaartje! En dat papier is mooi zeg! Wat je beschrijft over het "extra" je best doen herken ik wel, en ik vind het altijd superleuk om reacties te lezen op mijn creaties, 't geeft echt een extra dimensie aan deze hobby.

  Fijne woensdag!
  Groetjes,
  Marit

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Joyce,
  Mooi kaartje weer! Leuke stijl!
  En de embossingpoeder is al goed in gebruik zie ik...
  Je verhaal van het bloggen is inderdaad heel herkenbaar! Helaas vergeet ik het gewoon te plaatsen, ik maak wel foto's, maar zolang die nog op de camera staan, kan niemand ze natuurlijk zien :)
  Groetjes Ellie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een eenvoudig maar heel mooi kaartje Joyce!
  En je verhaal over het bloggen daar herken ik ook veel in, het is ook superleuk als andere bloggers een reactie achterlaten. Maar inderdaad wel een beetje verslavend ;)
  Lieve groetjes, Berlinde

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind je kaart heel mooi en erg knap dat je de kaart ook eenvoudig hebt gehouden. Vind ik zelf maar moeilijk, wil er gauw van alles bij plakkekn hihi. Herkenbaar je verhaal over bloggen, wel/niet blog en uiteindelijk verslaafd:))

  Groetjes, Marijke en Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk verhaaltje, Joyce. En erg herkenbaar. Bloggen is nog verslavender dan scrappen zelf...hahha..En je gaat idd extra je best doen. Maar je kaarten zijn erg leuk hoor. Maak je geen zorgen. Is moeilijk om 'kaal' te scrappen maar het ziet er heel chic uit. Nathaly

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gaaf kaartje. Ik vind het ook super moeilijk om ruimte leeg te laten, maar jouw kaart heeft niet meer nodig. Leuk dat je het zo leuk vindt het bloggen en dat je voor ons nog extra je best doet :).

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Prachtig kaartje! Ik vind het ook altijd moeilijk om zoveel plaats leeg te laten :)

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het heel leuk als je een reactie achterlaat, ik lees ze met veel plezier!