zaterdag 14 januari 2012

Veel liefs

Vanavond lekker zitten freubelen en "rustig aan" gedaan tijdens mijn kaartje.  Beetje papiertjes bij elkaar zoeken, wat knippen, schuiven, scheuren, stempelen, en dan afwachten wat het resultaat wordt. Heb eigenlijk de hele avond over dit ene kaartje gedaan, zou je misschien niet zeggen als je het resultaat ziet, haha. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik ben over het algemeen niet echt een "productieve" knutselaar, ik maak meestal 1 kaartje op een middag of avond. Ik doe daar minstens een uur over, maar ooit, zoals nu, wel een hele avond... Maar ja, het gaat om de lol niet waar?
Dit kaartje is er eentje met wel erg veel verschillende tekststempels tegelijk , maar heb hem voor vrienden gemaakt die een rottige (medische) tijd ingaan, en wil hen hiermee even aangeven dat we aan ze denken.Ik wens jullie allemaal een fijn weekend! Groetjes Joyce

4 opmerkingen:

 1. Hoi Joyce,
  Wat een mooi en rustig kaartje. Het past allemaal zo goed bij elkaar. En wat een goed idee om zo meerdere stempels tegelijk te gebruiken!
  Ik hoop dat het snel beter gaat met je vrienden!
  Fijn weekend nog!
  Groetjes Ellie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoihoi,

  Wat een leuk kaartje, soms heb een hele avond nodig voor 1 kaartje, je zult zien morgen maak je er zo 6 op een avond.

  Veel knutsel plezier,

  Mieke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou al dat schuiven, scheuren en stempelen heeft wel een heel mooi resultaat opgeleverd!! Herkenbaar de nodige tijd over een kaartje, haha, ben soms wel twee dagen bezig met een kaartje voor het naar mijn zin is!!

  Fijne zondag verder,
  Marijke en Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lieve Zus! :)
  Wauw ik had weer behoorlijk wat in te halen! ;-)
  Erg mooi wat je weer hebt gemaakt.. Je hebt echt talent, keep on going! Maar dat zul je ook wel doen, daar ben ik niet bang voor. :P
  Ik heb geen technisch-creatieve dingen op je kaartjes op- of aan te merken omdat ik er geen verstand van heb en alleen maar kan zeggen: wat zijn ze weer mooi!
  Succes met de werkweek!
  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het heel leuk als je een reactie achterlaat, ik lees ze met veel plezier!