zondag 3 juni 2012

houd van hout!

Ik ben zelf helemaal geen trendvolger. Ik moet meestal erg lang wennen aan iets dat "in" is, en als ik er dan eindelijk een beetje aan gewend ben en het zelf wil dragen of kopen, is het meestal alweer uit, haha. Maar, volgens mij ben ik er nu een keer op tijd bij...
Vandaag was ik met Ellie winkelen in Heesch (ja, ideaal, een scrapbookwinkel die op zondag open is!) en daar was het overduidelijk: hout is in! Niet alleen figuurtjes van hout, maar vooral veel papier met de opdruk van een houtnerf. En ik houd (hout) ervan!
Ik heb een papierblokje van My Mind's Eye gekocht met een aantal mooie papiertjes met een houtnerf, een bijpassende stempelset met, jawel, een stempel van een plank! Ik kan nu dus mijn eigen houtvloertje stempelen...
Ik kon het natuurlijk niet laten om meteen mijn nieuwe spulletjes uit te proberen...

Onder de vlinders zie je de "plank-stempel"


En ik had nog een restje hout-papier over, dus hiervan het achtergrondje gemaakt voor nog een simpel kaartje. De bloem is gekleurd met de Spectrum Noir Markers en het sentiment geëmbost met wit embossingpoeder.


Fijne avond en een goede start van de nieuwe week! groetjes Joyce

18 opmerkingen:

  1. Knap dat je gelijk met je restje ook weer een kaart maakt! Leuk!
    Je "houten" kaart is erg mooi! Alles klopt!Ik ben ook als een "blok" voor deze serie gevallen, binnen kort zul je wel wat zien. Heb al wat klaar, maar dat moet nog even wachten!
    Groetjes Cornelie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ha Joyce,

    wat een leuke trend is dit! Misschien ben je nu wel de trendsetter op de blogs in scrapland! Ik herken precies wat je schrijft: is iets bijna alweer uit, dan ben ik er aan gewend! Maar dit is gewoon erg leuk! Een stempel va en plank: hoe verzinnen ze het!
    Geweldig!

    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Gaaf zeg die houtstempel! ERg leuke kaart en de tweede is ook toppie.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Die stempel is heel tof! Ik hou hier ook wel van!
    Liefs
    Christine

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ziet er super leuk uit. Leuke stempel, kun je veel kanten mee op. Ook je condeleantie kaartje is erg mooi, zoiets zou ik wel versturen.

    Groetjes, Mieke

    ps: heb de link gewijzigd.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi joyce, wat een leuke kaarten weer! Vooral die met de vlinders en het hout! Mooie kleuren ook bij elkaar. De houtstempel is ook mooi, die zet ik ook op mijn lijstje!
    Groetjes, Miranda van der Wende.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hahahaha, ja dat klinkt bekend. Je hebt met het hout zo iets geweldigs gecreëerd. Alles klopt en de kleuren zijn te gek. De onderste vind ik persoonlijk wat minder.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Mooi gedaan Joyce!
    De houtstempel is erg goed gelukt!
    Groetjes Ellie

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik ben ook helemaal geen trendvolger, maar dat hout vind ik wel leuk! Je kaart met dit papier is erg mooi, Joyce! Mooie kleurtjes, staan er goed bij.
    En het tweede kaartje is ook erg mooi geworden, met de bloem tegen de houtnerf. Eenvoud siert, zeker voor zo'n gelegenheid.

    Groetjes, Marjan

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Je 'houten'kaartje is super. Wat is die houtstempel leuk zeg!! Een heel mooi geheel zo samen! En je kaartje van restjes is stijlvol.

    Groetjes, Marijke en Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Dat hout papier en vooral de stempel zijn super gaaf zeg!!!! Mooie kaarten heb je ermee gemaakt. Vooral het tweede kaartje is door zijn eenvoud prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Mooie kaartjes, vooral het eerste! Ik vind de combinatie van het hout met de bloemen en vlinders heel mooi bij elkaar passen! Leuke stempel trouwens!
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ooh leeeuk dat papier! En ook die stempel! Prachtig hoor. Ik vraag me iets af: bij die onderste kaart, is die buitenste zwarte lijn zelf getekend of is dat een stempel?

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Prachtig dat papier en die houtstempel. Een heel mooi kaartje heb je ermee gemaakt Joyce!! Ook leuk dat je meteen de restjes hebt opgewerkt!
    Lieve groetjes, Berlinde

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Ook ik ben nooit zo van de trends, en deze vind ik ook geweldig. Heb heel wat liggen in deze stijl. Jij hebt er weer wat leuks van gemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. En iets moois, want het tweede kaartje kun je natuurlijk niet 'leuk' noemen...

      Verwijderen
  16. Mooi, die houtkaart! Mooie houtstempel ook. En de restjeskaart mag er ook zijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wow wat een gaaf effect met die houtstempel. Mag ik je vragen van welk merk het is of waar ik het (op internet) kan kopen?
    Heel mooi

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het heel leuk als je een reactie achterlaat, ik lees ze met veel plezier!