vrijdag 1 juni 2012

liftchallenge #17

Nog op het nippertje voor de liftchallenge, maar heb er toch nog wat uit weten te "persen". Ik vond het een lastig voorbeeldkaartje. Hij was wel heel leuk (zie hiernaast), maar ik heb geen stansapparaat en heb dus weinig ervaring met nestabilities/labels.  Ik wist wel al de bestemming voor het kaartje in wording, een lief vriendinnetje van mij viert namelijk morgen haar verjaardag. Ik geef haar een boek als cadeau (is een beetje een traditie geworden) en ik wilde er graag een boekenlegger bij geven.

Het moest dus een kaart worden, met boekenlegger, gegoten in de vorm van de liftchallenge. Ik heb een kledinglabel gebruikt dat ik al een hele tijd had liggen. Ik  heb  een beetje gesmokkeld met de liftchallenge (of je noemt het "creatief omgaan met de uitdaging" ;-p ) en heb de kaart gedraaid én het grote label niet vastgezet op de kaart, maar onder het lint geschoven. Deze kan dus worden losgehaald en als boekenlegger worden gebruikt.


De opdracht was "een grote strik", tja, mijn strik is niet echt groot... Ik heb een hele grote bak met lintjes, maar niet zoveel breed lint. Ik had wel een smaller lintje in precies de goede kleur, dus ondanks de "eis" maar gekozen om die te gebruiken. Ik heb wel de lussen wat groter gemaakt, telt dat ook? haha.


"Reading gives us someplace to go when we have to stay
where we are" - Mason Cooley

Het label is aan twee kanten opgeleukt met vlinders en een bloem (gekleurd met mijn nieuwe markers) en ik heb er een mooie spreuk op geprint die ik ergens op internet vond. Onder het label heb ik de verjaardagstekst gestempeld, zodat er nog een beetje een kaartje overblijft als je de boekenlegger weghaalt.

De achterkant van de boekenlegger
Ik had nog kunnen stikken aan de randjes, maar ik was een beetje te lui om mijn naaimachine weer tevoorschijn te halen. Maar ik vind hem zo ook al "druk" genoeg, dus ik mis het stikwerk niet echt.

Al met al weer een heel gefreubel! Ik ben benieuwd hoe jullie hem vinden...
Groetjes Joyce

12 opmerkingen:

 1. Nou dat heb je idd heel creatief opgelost! Erg leuk gedaan! Leuk dat je het kledinglabel hebt gebruikt, goed toch?!!
  Leuk dat je weer mee doet met de liftchallenge!
  Groetjes Cornelie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel creatief Joyce. Mooi kledinglabel zeg, dat zou je idd niet weggooien. Mooie lift en hartstikke leuk dat je weer meedoet.
  Groetjes, Jose

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik geloof het meteen dat dit kaartje een hoop werk was. Volgens mij moet je met challenges creatief omgaan. En dat heb jij zeker gedaan. Mooi hoor.
  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het stikwerk was ook niet verplicht. Je hebt er lekker je eigen draai aan gegeven en snap dat je die kledinglabel gebruikt hebt, goed idee! Heel leuk dat je weer meedoet met ons.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een prachtig kaartje Joyce, weer heel origineel bedacht, super hoor!!
  Lieve groetjes, Berlinde

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Origineel gedaan en heel mooi bovendien!
  Liefs
  Christine

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een verhaal en wat een leuke creatie! gaaf om een kledinglabel te gebruiken, helemaal goed, mooie vorm ook. Bedankt voor het meedoen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk zo 2-in-1. Zeer origineel! En wat betreft de stiksels, het zou inderdaad wat te druk worden denk ik. Dus perfect!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gave kaart heb je gemaakt!

  Liefs Gwendolyn

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Origineel idee om de boekenlegger te verwerken in de kaart! Heel mooi afgewerkt, knap!
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Bijzonder creatieve en zeer geslaagde uitwerking van de challenge;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Tja, mag ik eens zeggen dat ik van deze niet zo gecharmeerd ben persoonlijk...ja, dat doe ik gewoon. Ik vind hem wel knap gemaakt en de boekenlegger is leuk. Maar het papier van het onderste kaartje, en dan de mix met de label..tja.
  En nu een stansapparaat aanschaffen. Ik kan je een gloednieuwe Big shot aanbieden voor €60.... Spellbinders verkoop ik voor €13 en een beetje.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het heel leuk als je een reactie achterlaat, ik lees ze met veel plezier!