vrijdag 22 juni 2012

Daar ben ik weer!

Pff... ik wist al dat het een drukke week zou worden, maar ik had vanmorgen echt afkickverschijnselen van lang niet freubelen én bloggen. Maar de drukte is nog niet voorbij, het is dus even een snel kaartje geworden, en dit wordt ook een blogberichtje met vanalles wat. Allereerst: ik heb een award gekregen van Cornelie én van GerJanneke!

Er hoorde ook een rijtje met vragen bij, maar die sla ik even over. Als je meer van me wilt weten, aarzel niet om het me te vragen, bijvoorbeeld via de mail! Cornelie en Gerjanneke, bedankt voor deze waardering!!

En dan nog twee verhuiskaartjes, 2x anders, maar met 2x hetzelfde huisje. De eerste heb ik vanmorgen gemaakt:

De tweede is niet van mij, maar van mijn moeder!! Tijdens de laatste wedstrijd van Nederland op het EK (deed Nederland ooit mee dan?) hadden mama en ik al snel door dat het niet veel meer zou worden, en om niet teveel op de zenuwen van de mannen te werken, zijn we ons heil gaan zoeken in de knutselhoek. Mama heeft voor het eerst met Spectrum Noir Markers gekleurd, en het lukte haar echt meteen supergoed! Het is een leuk en gezellig kaartje geworden vind ik, huisje, boompje, beestje!Fijn weekend! groetjes Joyce

9 opmerkingen:

 1. Wat leuk, die kaartjes!! En complimenten voor je moeder hoor! Helemaal goed gelukt! Dat wormpje blijft een schatje, toch? Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk die twee kaartjes! En gezellig om zo samen met je moeder aan de freubel te gaan.
  Fijn weekend, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha Joyce,

  wat een eluek akart heb je gemaakt!! Heel mooie kleuren en die van je moeder is ook helemaal leuk! Dat wormpje!! Of rupsje Nooitgenoeg?
  Heel leuk om samen aan de freubel te zijn!

  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke kaartjes en je moeder die heeft nu misschien ook de smaak te pakken!!
  Liefs
  Christine

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Erg leuke verhuiskaartjes. Gezellig zo samen freubelen. Je moeder heeft ook een vrolijk kaartje gemaakt met dat leuke wormpje!

  Fijn weekend,
  Marijke en Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Twee gezellige kaartjes! Vooral het beestje van de kaart van je mama vind ik erg sympathiek!!
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Twee hele leuke kaarten! Ben weg van dat huisje. Wat gezellig om samen met je moeder te hobbyen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gezellig om met je moeder te freubelen. Mijn dochter is helaas niet besmet met het kaarten maken virus. Mijn moeder is al op leeftijd, jaren geleden gingen we samen naar markten om naar allerlei koopjes te snuffelen en breiden en naaiden we veel.
  De kaartjes vindt ik heel leuk, ik vind sowieso dat je leuke kaartjes maakt.
  Groetjes,
  Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het heel leuk als je een reactie achterlaat, ik lees ze met veel plezier!