vrijdag 8 juni 2012

DCL #140: a very special day

Hiep hiep hoera! Dutch Card Lovers bestaat 3 jaar! Hoewel ik nog niet erg vaak mee heb gedaan met hun challenges, neem ik regelmatig een kijkje bij alle mooie creaties. Ik doe niet vaak mee omdat de challenge altijd één week duurt, en ik heb meestal even bedenktijd nodig en ben dan vaak te laat om mee te doen. Nu wilde ik graag meedoen, maar zoals je ziet: nog maar nét op het nippertje, de challenge sluit om 18.00 uur vanmiddag...
Er was een keuze uit drie schetsen, ik heb gekozen voor deze:
Ik heb met het leuke papier van Echo Park nog maar weer eens een kaartje gemaakt. Deze keer voor een vriendin die binnenkort 30 wordt, a very special day! De kraft kaart heb ik bestempeld met versamark, als dit droogt krijg je een mooi tone-on-tone effect. Op de schets zie je nog een groepje van drie elementen. Op mijn kaart ben ik die vergeten zijn dit de vlindertjes, waarvan er eentje al is weggevlogen ;-pDCL-dames, gefeliciteerd met jullie driejarig bestaan en ga zo door! 
Groetjes Joyce

12 opmerkingen:

 1. LEUK Joyce! De slinger vind ik erg leuk. Ik heb dat ook door, dat ik vaak even na moet denken en dat het gewoon ff moet borrelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, deze is ook leuk!! Leuk om een slinger te gebruiken! Net je mailtje gelezen, wij zitten wel op één lijn geloof! Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind deze sketch ook heel leuk (heb hem stiekem al opgeslaan om later ook eens te proberen). Je kaart is echt zeer mooi, die vlaggetjes en je papier zijn echt top!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een prachtige uitwerking Joyce. Dit was ook mijn favoriete schets ;) Dank je wel dat je met ons meedoet bij DCL.

  Groetjes, Angèle

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gelukkig borrelde er bij jou nog iets op! Ik ben op dit moment een beetje inspiratieloos. Leuke kaart, geweldig de slinger!

  Groetjes, Marijke en Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Erg leuk Joyce!! Mooie kleuren combi! De slinger, daar ben ik gek op, top!
  Leuk dat je mee doet met DCL.
  Groetjes Cornelie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gave uitvoering van de schets. Vooral de slinger vind ik erg leuk.
  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Supermooie kaart heb je gemaakt! Ik herken het hoor, de challenges die maar 1 week duren.Voor je het idee hebt is de challenge gesloten. Nou ja, niet altijd natuurlijk. Maar als je ook nog een baan hebt en andere bezigheden is het inderdaad kort tijd.
  Suc6 voor deze in elk geval!

  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Een heel gaaf kaartje, die vlaggenlijn is super!!!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het heel leuk als je een reactie achterlaat, ik lees ze met veel plezier!