donderdag 5 september 2013

Telt u even mee?

Zoooo... en daar was ik weer. Genoten van een heerlijke vakantie. Wat later dan de meesten van jullie, maar vanwege mijn verlof was dit dé kans om een keer buiten de bouwvakvakantie weg te gaan. Alsnog in augustus, en alsnog druk op de wegen, maar dat kon de pret niet drukken. We hebben het heerlijk gehad in Zwitserland en Italië, en als onverwachte verrassing ook nog een paar daagjes gekampeerd in Zuid-Limburg, dus Op-en-Top vakantie. En dan komt altijd ook weer het onvermijdelijke moment dat alles terug naar de stand "normaal" moet, dus dat wil zeggen poetsen, opruimen en wassen-wassen-wassen (had ik al gezegd wassen?). Maar goed. Nu alles weer redelijk "gewoon" is, en ik nog heel eventjes kan genieten van mijn verlof voordat ik weer aan het werk moet, heb ik nog ergens wat tijd gevonden om wat te knutselen.

En nu de scholen toch weer allemaal begonnen zijn, kunnen we er net zo goed meteen een rekenlesje tegenaan gooien. Telt u even mee? Allereerst een kaart voor een Abraham:


Papier van Crate Paper The Pier, tekst gestempeld met Distress-inkt en bewust wat "vaag". De boodschap staat er 4x dus het zal desondanks wel overkomen, nietwaar ;-p

Vervolgens een kaart voor een echtpaar dat hun zilveren huwelijk mag vieren:


De cirkels waren restjes van een eerdere scrapbooklayout, de tekst en de cijfers zijn geëmbost met witte embossingpoeder op kraft karton.

En tot slot nog een kaartje voor een aanstaand 40-jarig huwelijk. De kaart hierboven en deze zijn beide gemaakt met papier van Echo Park, Beautiful Life. Een papierblokje met heerlijk vrolijke kleurtjes, hartjes, bloemetjes, vlinders... Ik hou ervan... (zo op zn tijd)


Een doiley gekleurd met mist-spray. Voor de ondergrond heb ik mezelf meer werk bezorgd dan nodig was, want de labeltjes komen allemaal van één vel in het blokje met... Allemaal labeltjes. Ik had ze dus éigenlijk niet allemaal los hoeven knippen. Maar ja. Eerst wilde ik losse rijen, toen was dat niet mooi en had ik er een paar los geknipt, en toen besloot ik maar de hele kaart vol te plakken met losse labeltjes. Ach. Zo kon ik tenminste wel zelf de volgorde bepalen. En 40 jaar is een hele tijd, niet waar? Dat verdient ook wel een kaartje waar wat tijd aan is besteed.

Zo. Genoeg jaren geteld voor vandaag. Wel leuk, deze kaarten. Ben namelijk redelijk verslaafd aan letterstickers, maar de getallen op die stickervellen blijven bijna altijd over. Toch een mooie kans om die ook eens te gebruiken!!

Ik kom snel weer bij jullie langs om te kijken wat ik allemaal gemist heb! Maar eerst aan de slag met de vakantiefoto's. Ook leuk! groetjes Joyce

7 opmerkingen:

 1. Leuke serie kaarten en jullie vakantie klinkt als het grote genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo (ex)vakantieganger! Wat een leuke cijfer-kaarten. Bij mij blijven de cijfers inderdaad ook over op de velletjes, dit soort leeftijden zijn dan erg geschikt om ze wel eens van het velletje te trekken. Heel leuk gedaan allemaal (wat een werk bij de 3e!), je eerste is mijn favoriet van het stel. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gave kaartjes! En zo te lezen heb je heerlijk genoten van de vakantie! Klinkt goed :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuke en vrolijke cijferserie, gaaf!! En welkom terug weer in blogland!

  Groetjes,
  Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. 118. Ik heb meegeteld. Heerlijk, vrolijk en gezellige kaartjes. Jammer dat je niet even op de koffie kwam in mijn mooi stukje Zuid Limboland. En de vage boodschap komt ook hier duidelijk over, hilarish! Hahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke, vrolijke serie kaartjes heb je gemaakt.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke serie kaartjes zeg! Ik vind die met die tickets wel erg leuk geworden! Het is een werk maar dan heb je ook wat. Jammer dat de vakanties altijd zo snel voorbij gaan, maar fijn dat jullie het leuk ebben gehad. Groetjes Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het heel leuk als je een reactie achterlaat, ik lees ze met veel plezier!