woensdag 7 augustus 2013

Blauw met een tikje roze

Joehoe, 2 kaartjes verkocht bij de bakker! (als je nu denk, huh? bakker?!, moet je even op deze post van een tijdje terug klikken). Ik had de moed al bijna opgegeven, maar nu toch mijn bakje opgehaald, wat oude kaarten eruit, nieuwe erin en hopen dat er nog meer worden verkocht. Er zat geen babykaartje voor een jongen meer in, dus daar maar even een nieuwe voor gemaakt.

Toen ons zoontje zo'n drie maanden geleden geboren werd (pff wat gaat de tijd toch snel) zag het in onze woonkamer BLAUW van de kaarten. Het is niet moeilijk om een kleur te bedenken voor een jongenskaartje... Blauw is overduidelijk voor jongens en roze voor meisjes. Maar op mijn Jongenskaartje is toch een vleugje roze terechtgekomen. Werd namelijk vrolijk van al die gezellige bloemetjes, streepjes en stipjes, dus mocht dat van mij best. Mee eens? Of "horen" geboortekaartjes traditioneel van kleur?


Hier regent het, dus dat betekent héérlijk knutselweer. En het huis ruikt naar mijn broodpudding die in de oven staat. Voor het eerst gemaakt, het recept was erg simpel, nu hopen dat het ook erg lekker is. Er ging héél veel suiker in, dus waarschijnlijk wel :-p

Groetjes Joyce

13 opmerkingen:

 1. Jeeeej! Wat leuk dat je nu toch wat hebt verkocht! Mensen moeten het gewoon even weten, want ja... kaarten bij de bakker is niet het eerste wat op je boodschappenlijstje staat natuurlijk. ;-) Gewoon blijven doen en inderdaad - regelmatig het aanbod wisselen. Bij mij gaan geboortekaarten het snelst, dus daar zou ik sowieso een mooi voorraadje van aanleggen. En natuurlijk is een geboortekaartje in andere kleuren ook ontzettend leuk! Ik hou wel van die afwisseling. Hopelijk de klanten van je bakker ook. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kijk toch gelukt om iets te verkopen en nu weten ze je bakje vast te vaker te vinden bij de bakker. Mooi is je geboortekaartje en leuk de rompertjes op de letter O plaats. En was de broodpudding lekker?

  Groetjes,
  Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi kaartje heb je gemaakt. Leuk die rompers i.p.v. Die letters. Ga door met het verkopen van je kaarten. Je zult zien dat het steeds beter gaat lopen. Groetjes mariëtte

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De eerste verkoop is er, laten we hopen dat het een goed begin is.

  jongensstreek zonder blauw vind ik juist heel leuk. En... Ze vallen op aan de traditionele waslijn in huis. Ik vind hem weer super geslaagd!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. superleuke kaart en een vleugje roze kan best, dan valt hij op in de massa! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk kaartje! in mijn ogen hoeven geboortekaartjes niet in de traditionele kleuren te zijn. Ik vind het heel leuk hoe je de rompertjes hebt gebruikt in plaats van een letter.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat goed dat je toch wat verkocht hebt! Dat geeft de scrapper weer moed. En ook deze kaart is super leuk, dus zal niet heel lang in de bak zitten denk ik zomaar. Die rompertjes zijn zo lief!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk dat je toch iets verkocht hebt! En wat een leuke kaart heb je gemaakt! Ik vind dat hij niet per se blauw hoeft te zijn voor een jongen en roze voor een meisje :) al is dat wel het meest gangbare hihi. Ik vind je kaart in elk geval heel geslaagd!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind hem echt heel leuk! :)
  Enne broodpudding? Moet je me nog maar eens over vertellen. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een mooi baby kaartje! echt een schatje :)
  heel erg leuk ook zo met die rompertjes!

  neem je ook een keer een kijkje bij ons?
  Lieve groetjes, De hobby droom

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Zo zie je maar weer, wat roze op een jongenskaart kan best. Een hele leuke kaart geworden, Joyce. En heeft de broodpudding gesmaakt? Nathaly

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een goed idee Joyce, om een bakje kaarten bij de bakker neer te zetten.
  Hoef je hier niet te proberen. Daar zijn ze zo stug.
  Maar je babykaartje is een schatje. en de kleur, maakt mij niet uit. Hebben 2 zoons, bij de een was alles mint en bij de ander geel.
  gr leny w

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het heel leuk als je een reactie achterlaat, ik lees ze met veel plezier!