woensdag 11 september 2013

Girls Night II

Vandaag nog twee écht meidenkaartjes op mijn blog, om de serie van 5 compleet te maken.
Hebben jullie ook wel eens kaarten van jezelf cadeau gedaan aan iemand (zodat diegene ze nog kon versturen dus)? Leuke reacties gehad?


Deze laatste is eigenlijk mijn favoriet uit de serie. maar ja, ik vind dat wc-poppetje dan ook zó schattig uit deze serie. Dan is de kaart al snel leuk!!

Volgende keer waarschijnlijk wat meer uni-sex (daar hoef ik weinig moeite voor te doen na deze bloemetjes-met-lichtblauw-en-roze-explosie, hihi)

Groetjes Joyce

11 opmerkingen:

 1. 2 heel vrolijke kaarten met leuke details. Kado gedaan nog niet, hmmm, goed idee! Dat ga ik dus morgen doen. Ik heb wel pas kaarten verkocht, en de dame die ze bij mij koopt, geniet van de reacties die ze altijd krijgt op de kaarten die ze dan geeft. Vaste klant geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wel een leuk idee, het kado doen van kaarten, ik heb het blokje ook maar ik vind het heel knap hoe je de kaarten hebt gemaakt, je hebt me geïnspireerd om er mee aan de slag te gaan. Groetjes Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb dat wel gedaan, mensen vinden het leuk. Deze kaartjes zijn ook leuk, zo'n serie is helemaal leuk. Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind je girls-serie erg leuk!
  Ik heb een keer tekeningen van een kennis van mij gwbruikt voor mijn kaartjes. toen ik de kaartjes af had, besloot ik ze kado te doen aan die kennis. dus extra leuk voor die kennis want dan kon ze kaarten sturen met haar tekeningen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat heb je weer heerlijk geknutseld, super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. lekker vrolijke meiden kaarten. Eigenlijk heb ik nog nooit iemand kaartjes cadeau gedaan om zelf te versturen, is misschien wel een leuk idee.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke kaarten weer, het papier is echt super! Ik heb ook nog nooit kaarten cadeau gedana voor een verjaardag ofzo, ik heb wel op mijn Facebook pagina tweemaal een setje kaarten verloot... érg leuk! Cadeau doen is wel een heel goed idee... ga ik ook eens doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Een van mijn favoriete papierblokjes/merken. Heerlijk om mee te werken! Je hebt er hele leuke kaarten mee gemaakt, mooie serie geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi Joyce,
  wat een gave kaarten heb je de laatste tijd gemaakt, na je vakantie. Echt juweeltjes. De cijferkaarten zijn gaaf.
  Deze met het wc poppetje is ook erg leuk. Mooi blokje papier.
  Gaat het allemaal goed met de kindjes?
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 10. I realize this is off topic but while your blog looks nice, it could be far better if youll be able to use lighter colors too in the design. This will encourage a lot more scaners come to check it out more often!
  Cccam Server | Best Cccam Server | Cardsharing Server | Best cardsharing

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het heel leuk als je een reactie achterlaat, ik lees ze met veel plezier!