maandag 9 september 2013

Girls night I

Vanavond is het Girls Night op mijn blog, dat wil zeggen, de kaartjes die vandaag en overmorgen te zien zijn, zijn toch wel echt meidenkaartjes. Lekker vrolijk, zomers papier. Dat mag wel bij dit weer, hier regent het inmiddels pijpenstelen... Papier is van één van de eerste blokjes van Simple Stories, dat bij mij een tweede leven kreeg.

 Deze was héél snel klaar. Volgens mij duurde de witte gelpen-accenten 't langst... Nu ik de foto zie, denk ik dat ik de onderste hoekjes nog even afrond.

Dit is niet m'n favoriet uit de serie, maar de kleurtjes zijn in elk geval vrolijk genoeg om iemand in de lappenmand weer wat op te beuren. 

Dit is een ideale kaart voor restjes! Net als bij de vorige kaart heb ik een aantal papiertjes met zwart omlijnt, zo steekt het net even wat meer af.

Het idee is om van deze serie een cadeau-boxje te maken om (aan een meisje/vrouw uiteraard) cadeau te geven. Er moet alleen nog een doosje/verpakking omheen. Iemand daar nog ideeën voor/maten van? Ik wil de enveloppen er graag ook bij "verpakken".

Tot overmorgen! groetjes Joyce

9 opmerkingen:

 1. Ik vind dit papier zoooo mooi. maar toen kwam SU. En dan moet je keuzes maken. Gelukkig maak jij dit papier heeeel blij. De kaartjes zijn namelijk super. Ik heb een werkelijk geweldig doosje gekregen van mijn teammaatje Heidi. Ik stuur het je door. Gewoon uitprinten op A4 cardstock en uitknippen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel leuk en vrolijk papier. De derde kaart is inderdaad ideaal voor restjes, leuke kaart is het geworden. Je tweede vind ik iets minder, maar je eerste is mijn favoriet! Heel leuk met de variatie in letters! Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat ziet er gezellig uit! En een doosje is dan erg leuk erom heen. Ik zou als ik jou was even op pinterest kijken

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Volgens mij heb jij je vakantie goed benut. Weer een prachtige serie heb je gemaakt. Allemaal vrolijke kleurtjes. Het eerste kaartje is mijn persoonlijke favoriet.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit papier heb ik ook en jij hebt er inderdaad erg mooie kaartjes mee gemaakt. Fijne dag, groetjes Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een vrolijke kaartjes! Die heb je wel nodig met dit weer. Ik word in ieder geval niet blij van de regen en de kou. Op Pinterest zijn vast leuke ideeën te vinden voor doosjes. Succes met je project.
  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gezellige kaartjes, leuk zo'n Girls Night (-:
  Ik lees dat je al tips hebt gekregen. Ook ik dacht direct aan Pinterest. Succes!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het heel leuk als je een reactie achterlaat, ik lees ze met veel plezier!