woensdag 29 augustus 2012

luchtballon

Ik heb al een hele tijd de This & That Charming collection in bezit. Vrolijk papier met roze, aqua en crème en bruin, heerlijk om mee te werken. Meestal kijk ik, als ik een nieuwe papiercollectie heb, even op You Tube om te kijken wat anderen ermee hebben gemaakt, om ideeën op te doen. Die filmpjes waren er zeker, en werkelijk iedereen die een kaart maakte met deze collectie, deed dat met de vrolijke luchtballon op het stickervel. Vanaf dat moment werd die luchtballon een beetje een "ding", want ik kon hem zelf steeds niet kwijt op een kaart of LO. Dat wil zeggen, bij mij moeten dingen vaak logisch zijn, dus ik plak niet zomaar ergens een luchtballon bij als de kaart of LO niets met lucht, ballonnen of zoiets te maken heeft. Maar het is zonde om die sticker niet te gebruiken, want hij is zo leuk!
En dan ineens weet je het (je wordt conducteur, oh nee, dat is een ander reclamespotje). Ik hoorde dat bekenden van ons ERG goed nieuws hadden gekregen en dacht: die zullen wel in de wolken zijn... Wolken, lucht, luchtballon, tadaa: een idee voor de luchtballonsticker! De kaart zelf was zó gemaakt, toen dit idee er eenmaal was, en het is echt een vrolijk geheel geworden al zeg ik het zelf. Met luchtballon dus. Pfff, die kan weer van mijn to-do-lijstje...


Fijne dag! groetjes Joyce

12 opmerkingen:

 1. Je kaart is heel luchtig:) en vrolijk geworden!
  Heel plezierig om te kijken of om te krijgen natuurlijk!
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Joyce,

  Je kaart is super geworden, in de wolken en dan de luchtballon, het past helemaal!

  Groetjes,
  Marit

  Ps leuke nieuwe profielfoto!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou de luchtballon past perfect bij de indeling van het kaartje. Leuke tekst erbij!! Zelf heb ik ook het papier maar niet de stickers dus dat worden kaartjes zonder luchtballon hihi.
  Groetjes, Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk uitgevoerd! Haha, ik ken dat met deze sticker. Ik heb die ook nog steeds liggen en weet ook niet zo goed wat ik er mee moet! Komt vast nog wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ha Joyce,

  hihihi, ja ineens weet je het! En dan krijg jij zo'n geweldig idee! Superleuke kaart! Ik herken het wel dat afbeelding niet ergens geplakt kunnen worden en dat het logisch moet zijn. Vind het wel altijd knap als mensen dat wel kunnen en het staat ook nog mooi.....
  groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtig, werkelijk waar. Creatieve Zebra, alles mag challenge. Ook het verhaaltje weer, lag in een deuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Superleuke kaart! origineel bedacht.
  Fijne avond,
  Ethel

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Prachtig gedaan! Een hele toffe kaart!
  Liefs
  Christine

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Deze kaart is perfect!! Ik ben er echt helemaal weg van!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mafkees! Ik moet altijd lachen om jouw verhaaltjes. heel geestig. Superleuke kaart. Ik ben dol op luchtballonnen. Gebruik ze veel te weinig. Tof gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. EINDELIJK! hihi, hoef je niet meer wakker te liggen van de luchtballon.
  Een heel mooie kaart, lekker vrolijk!
  Groetjes Ellie

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het heel leuk als je een reactie achterlaat, ik lees ze met veel plezier!