zaterdag 14 juli 2012

3x kraft

Oh, ik hou zo van kraft! Het is eigenlijk niet echt een kleur,  als je het zou moeten omschrijven zou het "kartonkleur" zijn. Maar het is de perfecte basis voor een layout of kaart, het past perfect bij alle kleuren en het is net even wat interessanter dan een witte of zwarte achtergrond. Vind ik dan hè... Dus weer drie (simpele) kaartjes gemaakt met een kraftbasis.

De eerste is een opa&oma kaartje, we kennen ook de ouders van de kersverse ouders voor wie het geboortekaartjes van gisteren was. Die zijn nu dus opa en oma geworden, en dat verdient een kaartje. De achtergrondpapiertjes komen uit het setje van de liftchallenge. Groen wordt steeds meer mijn kleur...


En nog twee verhuiskaartjes. Zowel vrienden van ons als mijn nichtje en haar vriend hebben afgelopen week de sleutels gekregen van hun huis op hetzelfde nieuwbouwplan. Ze worden nét geen buren.

Nieuw huis wel héél letterlijk genomen...

Fijne dag! groetjes Joyce

11 opmerkingen:

  1. Hoi Joyce,

    nou, jij maakt er wel weer heel mooie kaarten mee, met het kraft. Ik vind het ook prachtig papier! Heel mooi als basis of om details mee uit te stansen. Ik vind alle drie de kaarten erg leuk!
    Die huisjes op een rijtje zijn gaaf!! Maar de kersverse opa en oma zullen dat kaartje ook wel geweldig vinden!

    Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  2. DE laatste is mijn favoriet, maar ze zijn allemaal niet verkeerd hoor! Leuke tapejes heb je ook gebruikt op de tweede kaart, ik ben vandaag ook even de hema ingeslopen ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Die verhuiskaarten vind ik het leukst. Leuk dat huis met die strik en dat huis in rood met de pijlen, grappig. De opa en oma kaart is ook leuk, maar ik ben dus niet van het groen.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik ben ook dol op Kraft. Is idd met alles te combineren. Net zoiets als een spijkerbroek daar past ook alles op hahaha.
    Gave kaartjes hoor. Groen is helemaal mijn kleur. Pak het vaak onbewust. Je derde kaart vind ik ook suuuuuper!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hele leuke kaartjes Joyce. Kraft is idd geweldig om te gebruiken, zowel voor een chiquere kaart als voor een eenvoudige!
    De strik rond het huisje van de tweede kaart vind ik een heel leuk idee!
    Lieve groetjes, Berlinde

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een leuke kaartjes. Ja kraft is erg mooi. Ik heb er nog niet mee gewerkt, wel met de kartonnen kleur van de kartonnetjes, van soep tot lensendoos.Het geeft inderdaad een mooi effect.
    Groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Vind je kaartjes erg leuk! Ben ook gek op kraft, maar wit heeft ook zeker mn voorkeur. Soms net iets frisser.
    Je huisjes zijn erg leuk.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik vind ze alle drie erg geslaagd! Lekker strak die eerste en de twee met huisjes zijn erg vrolijk! Leuk dat ene rode huisje met de witte pijltjes! Kraft is leuk ja, ik kies net als Cornelie ook vaker voor wit.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Leuke speelse kaarten met fijne details die me doen glimlachen.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. I looooove craft !!! supermateriaal, waar je heel veel kanten op kan ! zeker voor mannenkaarten geeft het net dat even ruwere aan je kaart !
    en kijk, wat heb je er mooie creaties mee gemaakt ! super kaartjes ! de huisjes zijn toppie !
    niet een beetje verkocht aan kraft ? =)
    grtjs, martina
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Dit is zo leuk bedacht: het huisje waar het om gaat een ander kleurtje te geven en met pijlen te benadrukken. Super!!!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het heel leuk als je een reactie achterlaat, ik lees ze met veel plezier!