dinsdag 10 juli 2012

Prijs van de liftchallenge!

Bij de vorige liftchallenge (er loopt alweer een nieuwe uiteraard) had ik gewonnen met deze kaart. En daar hing een prijsje aan vast, en wat voor één!! De postbode werkte op halve snelheid volgens mij, want ik moest er even op wachten (duurt altijd lang als je moet wachten hè) maar vandaag kwam er dan een veelbelovende envelop binnen. Het koste me moeite, maar ik heb eerst even alles netjes uitgestald en op de foto gezet, voordat ik er mee aan de slag ben gegaan:


Cornelie heeft het setje samengesteld, en gaf aan op de leuke tag die erbij zat (zie links) dat ze was uitgegaan van het stempelsetje en daar een boel leuke spulletjes bij gezocht heeft. Gaaf! en Groen!! Niet meteen een kleur die ik vaak gebruik, maar wel heel veel mooie papiertjes. Er zat veel bij rond het thema kikkers (kikkerstansjes en stempels, opkikkertjes), maar ik heb een aantal spulletjes op een LO gebruikt. Thanks trouwens nog voor al jullie leuke reacties daarop!!


En ik heb vakantie en ondertussen de smaak flink te pakken, en er dus nog maar een gemaakt:


Ik heb ook nog een LO gemaakt met een "interactief" element. Omdat er zoveel close-ups van mijn zoontje op zitten, plaats ik hem niet. Maar omdat ik het idee zo gaaf vond, wil ik wel even het filmpje plaatsen waardoor ik op het idee kwam. Op mijn LO heb ik bovenop de flap een foto waarbij mijn zoontje door het gaatje kijkt van de glijbaanleuning, en onder de flap een (te) grote close-up van zijn gezicht, hihi.


In de volgende post weer een kaartje, want Nadine is bijna jarig!! Maar ik wacht eerst even tot zij hem ontvangen heeft, voordat ik het kaartje op mijn blog zet.

Beetje lange post met veel linkjes, sorry! Groetjes Joyce

6 opmerkingen:

 1. Geen probleem! Wat een leuk setje kreeg je van Cornelie. Je layouts zien er ook weer goed uit. je hebt de smaak zeker te pakken!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Waahhhh, houdt ze niet echt van groen. Hoe is het mogelijk, en dan kies ik juist voor kikkertjes....ja, groen ja, haha!!
  Nou Joyce je hebt er in ieder geval wel al gebruik van gemaakt, en dat ziet er leuk uit!
  Hoop dat je met de rest ook uit de voeten kan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Toch mooie dingen gemaakt met groen :) Mooie strakke lay-outs!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk allemaal, ook zo herkenbaar de tekstjes die je erbij schrijft. Mijn kinderen zijn inmiddels groot, ik schreef altijd ook veel op. Maar ik maakte er niet zulke mooie creaties bij.
  Groetjes,
  Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige LO's weer. Je bent er goed in zeg.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het heel leuk als je een reactie achterlaat, ik lees ze met veel plezier!