vrijdag 7 februari 2014

Foam stansen


Allereerst, bedankt voor jullie leuke reacties, zelfs na lange tijd zonder een bericht van mijn kant voel ik me meteen weer helemaal welkom door jullie bezoek. Thanks!


 Ik zag laatst tussen de kinderknutselspullen in de winkel wat gekleurd foam liggen. Ik had wel eens ergens gelezen dat je dat ook kunt stansen met een stansmachine. En ja hoor, het ging prima door mijn cuttlebug. Leuk effect!


Ik zie dat ik bij mijn laatste kaartje de eind -d nog even moet vastplakken. Hij heeft nu wel een erg stijgende lijn, hihi

Fijn weekend! Groetjes Joyce

11 opmerkingen:

 1. Hoi Joyce,
  wat gaaf zeg. Ik had het ook wel eens gelezen maar nog niet geprobeerd. Ik vind het er super leuk uitzien. Vooral je bovenste kaart vind ik prachtig van kleur.
  GerJanne
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh ja, super leuk met het foam! Je tweede kaartje is mijn favoriet, leuke kleuren combinatie. Grappig dat je sommige dingen pas ziet bij het maken van en blogbericht en het toevoegen van de foto he, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gaat goed hè, met foam?! Ik heb ooit een voorraadje gekocht bij de Action. Zeker voor teksten geeft het een heel gaaf effect.
  Fijn weekend, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. dat geeft een leuk effect zeg, nog nooit aan gedacht, je brengt met op een idee!. Je kaartjes zijn erg leuk gemaakt, en de tekst is de blikvanger. Fijn weekend, groetjes, Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk die foamletters! Je kaartjes zien er top uit, Joyce!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel mooi effect, die foam letters. Je plakte ze op mooie kaarten!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Inderdaad een leuk effect. Mooie kaarten!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hahaha, een kwestie van in het oog en weer in het hart, lol. Prachtige kaartjes en idd leuk effect

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooi de teksten gestanst uit foam, leuk effect geeft dat op de kaarten. Ga ik ook eens proberen. Je kaartjes zijn weer prachtig.
  Fijne zondag verder,
  Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoi Joyce,

  Vooral de laatste vind ik erg leuk! Lekker fleurig met die kleurtjes. Wat voor papier heb je als achtergrond gebruikt (het hout)?

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het heel leuk als je een reactie achterlaat, ik lees ze met veel plezier!