zondag 2 februari 2014

En daar was ik weer...

Zo, dat is even geleden... Alles ok hier, en ook nog steeds erg creatief bezig! Maar het werkende leven met twee kleine kinderen, zorgt voor weinig vrije tijd overdag. Veel knutselwerk dus in de avonduren, en dan komt het foto's maken er weer niet van. Ook heb ik veel LO's gemaakt (met twee jongens heb je twee keer zoveel foto's...) die ik niet online zet. Kortom: ik heb mijn bloglezers verwaarloosd... Excuus! Daarom kom ik het goedmaken ;-p

Met vandaag 3 kaartjes, en ik heb nog meer foto's staan.

Ik heb een tijdje terug een Project Life kit gekocht en de kaartjes gedeeld met een vriendin. Er zitten toch heel veel dubbele in. Zo heb je goedkoop veel verschillende patroontjes! Het "happy birthday" komt hiervandaan.


Deze is geïnspireerd op een kaart van Kristina Werner, ergens uit april (kwam hem toevallig tegen op YouTube). Achtergrond door een embossingmal gehaald, en een beetje aangezet met distress inkt zodat het beter opvalt. De tekst is gestempeld met versamark op vellum en daarna met wit embossingpoeder bewerkt.


Bij de laatste kaart heb ik weer vellum gebruikt, deze keer helemaal door een embossingmal gehaald Daarna op een witte kaart geplakt. Met een kantje, wat papier en een houten pijl was de kaart zo klaar!

Zo, en nu proberen mijn blog beter bij te houden. Ik ga mijn best doen, want nu ik zo weer in de zijbalk al jullie mooie creaties voorbij zie komen heb ik dat toch wel gemist!
Groetjes Joyce

12 opmerkingen:

 1. Ik was toevallig van de week nog even de blogs aan het doorkijken die ik volg, en toen dacht ik bij jouw nog daar heb ik al een tijdje niets meer van gehoord. Nou ga je ons gewoon verblijden met drie kaartjes, in een keer, toe maar! Ik vindt dat geemboste erg leuk, en ik moet zeggen dat ik het nu wel vaker doe, en dan verder je kaartje heel CAS houden, helemaal prima. Leuk om met je vriendin wat papier te delen, dan gaat een blokje tenminste ook op!. En geweldig zeg dat je allemaal LO's maakt van de jongens, erg leuk, daar kijken ze later met een heel goed gevoel op terug, foto's zijn onbetaalbaar, ook in deze tijd van digitale fotografie. Fijne zondag, leuk om weer eens wat van je te horen, groetjes, Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind je drie kaartjes allemaal erg leuk! Vooral de kleurencombinatie die je gebruikt hebt vind ik erg geslaagd. En die houten pijltjes, zo schattig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk hoor. Ik geloof graag dat je het druk hebt met de kinderen. Maar wel ook 2x zoveel om over te scrappen, als ooit de tijd er weer voor is.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja het viel idd op dat je er even niet was. Fijn dat alles goed is, en leuk om weer wat van je te zien. Je eerste kaart spreekt mij het meeste aan.
  Misschien 's avonds scrappen, en overdag je foto's maken, daar moet je toch wel een gaatje voor weten te vinden? Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gezellig, daar ben je weer! Werken en twee kleine kinderen betekent dat je dagen goed gevuld zijn. Gelukkig vind je 's avonds tijd om te freubelen. Nu nog overdag tijd vinden om te fotograferen ;) Deze jaartjes zijn in ieder geval erg leuk!
  Fijne avond, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Neeee, ik wil niet lezen dat werken en kinderen hebben ten koste gaat van freubeltijd! Ik wil zooo graag kindekes later, maar het opgeven van mijn vrijheid wil ik nog niet. ;-) Leuk om weer wat van je te zien. Drie kaarten meteen - hele leuke ook - dus ik vergeef je meteen hoor haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ha die Joyce,
  leuk weer wat van je te lezen en te zien. En ja natuurlijk gaat er veel tijd zitten in kleine kindjes en een baan. Dat is allemaal tijdelijk, maar heel logisch. Geniet ervan, want het klinkt hel cliché, maar ze zijn zo groot.
  Je kaartjes zijn weer leuk! Passen echt bij jou!
  Leuk dat je ook weer even bij mij was. Stel ik heel erg op prijs.
  Liefs,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel leuke kaarten! Fijn dat daar toch tijd voor is!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk om je weer te zien in blogland! Gave kaartjes! Dat vellum vind ik erg goed gelukt!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Drie leuke kaartjes, ik vind vooral het tweede, waar je de geëmboste achtergrond hebt bewerkt héél mooi!
  Groetjes, Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooi weer Joyce! Ook knap te zien hoe jouw vellum zo mooi plat blijft na embossing hahaha. Bij mij wordt het meestal zo hobbelig...

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het heel leuk als je een reactie achterlaat, ik lees ze met veel plezier!