dinsdag 28 mei 2013

Waarom ook niet?

Als je herstel sneller gaat dan je had gedacht, als je heerlijk kunt genieten van je nieuwgeboren mannetje en zijn stoere broer omdat ze het allebei fantastisch doen, en als je een dagje heerlijk voor jezelf hebt (alleen af en toe die kleine man om te voeden), zou je dan achter je knutseltafel kruipen? Ach ja, waarom ook niet?

Dat was wat ik vandaag dacht en ik heb er heerlijk van genoten... En het was nog een productieve dag ook, zie hier (een deel van) wat ik heb gemaakt:

 Heb het blauwe bloemetje later nog iets "verplakt" zodat ook de "d" leesbaar werd...

 Zie hier een resultaat van mijn nieuwe labeltang (nog gekocht toen ik zwanger was). Ben er heel blij mee!! 


En bij dit kaartje dacht ik: waarom niet eens de schets van een layout gebruiken op een vierkant kaartje? Goed gelukt, al zeg ik het zelf... Spetters zijn gemaakt met gouden mist. Gewoon het spuitgedeelte van het flesje losdraaien en met je vinger erop "tikken". En dan hopen dat er een beetje mooie spetters af vallen...


Ik begrijp van de weerman dat het morgen weer over is met de zon... Wie weet nóg ergens een knutseluurtje dan? groetjes Joyce

12 opmerkingen:

 1. Wat fijn dat het zo goed met jullie gaat. geniet er maar van, en nu dan even om deze kaarten te maken. Ze zijn stuk voor stuk erg mooi geworden.
  Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wat heerlijk als je herstel zo goed gaat! EN dat je dn zin en tijd hebt om at te freubelen. Stiekem kun je ons natuurlijk niet missen, he ;-)).
  Je kaartjes zijn erg leuk! En dat je dat in een middagje kunt. Petje af hoor, of was dat opgekropte inspiratie?
  Groetjes en geniet van alles!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heerlijk dat het met jou en je mannen zo goed gaat dat je vandaag al weer tijd en zin had om te knutselen! Drie kaartjes maar liefst. Ik vind ze alledrie leuk, maar de onderste echt helemaal geweldig!
  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. drie prachtige kaarten en wat fijn dat je zo kunt genieten!!! en inderdaad nu zie ik hier alleen maar grijs boven het Brabantse land dus wie weet wat je vandaag nog kunt doen.....

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijn dat het allemaal zo lekker gaat. Houden zo!!
  Jij lekker gefreubeld, met leuke resultaten. De tweede is mijn favoriet! Heel mooi!
  Hier nu ook weer plenzen!!!! Zo jammer!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi! Leuk om weer wat te zien van je! Groot gelijk dat je achter de knutseltafel kruipt. Leuke kaarten en wat zijn je spetters goed gelukt! Ik heb het ook al een paar keer geprobeerd, maar tot nu toe mislukt ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Goed om te lezen dat het zo lekker gaat allemaal. Dat is altijd natuurlijk afwachten. Leuk ook dat je dan meteen weer de behoefte voelt om lekker aan het freubelen te gaan. En het resultaat mag er zijn. Vind je tweede kaartje zo leuk!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Joyce,

  Nog van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon! En wat heerlijk dat je even tijd voor jezelf hebt genomen met dit prachtige resultaat!

  Groetjes,
  Marit

  BeantwoordenVerwijderen
 9. OH!! Ik heb de geboorte van je zoontje helemaal gemist, ik was toen net op vakantie. Maar alsnog van harte met jullie kindje!! En wat fijn dat alles zo lekker snel gaat, zelfs even tijd hebben om te hobbyen! Ze zijn gaaf zeg, ook ik ben weg van je tweede kaart vooral.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Groot gelijk! Lekker hoor :) en wat een mooie resultaten!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mijn kaartj3 is 3ind3lijk ond3rw3g. B3n r3uz3 b3ni3uwd ho3 j3 h3t vindt! Wat h33rlijk dat j3 nu al tijd voor j3z3lf wist t3 mak3n. Knap!! G3wldig mooi3 kaartj3s. 3cht prachtig. Ik kan 3r niks aan do3n. Ik h3b 33n b3langrijk3 ltt3r kapot. *snik*

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Weer zo een kaart die me helemaal bevalt! Ik ben je kaarten druk aan 't pinnen hoor! Enne... nu ik toch zo aan 't reageren ben op je kaarten... word ik meteen maar even volger. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het heel leuk als je een reactie achterlaat, ik lees ze met veel plezier!