zaterdag 13 april 2013

Serie Teresa Collins

Bij mijn nieuwe spulletjes ook een paperpad gekocht van een merk dat ik nog niet eerder gebruikte, namelijk van Teresa Collins. Het is van de "He said, she said" collectie, en ik heb de vrouwelijk (She said) variant als 6x6 blokje. Wat meer pastelkleuren, maar toch ook nog wel genoeg stoere papiertjes zodat het niet per se allemaal lieve schattige kaartjes hoeven te worden. Kijk, daar houd ik van. Drie kaartjes hiermee gemaakt.

De eerste lekker zoet, en naast het papier ook een half taartrondje, wat schattige bloemenknoopjes, lint en een stukje stof met gouddraad gebruikt voor wat extra glitter.De tweede, ook zonder tekst, eenvoudig gehouden zodat hij eventueel zelfs nog als condoleance of "veel liefs" kaart zou kunnen worden gebruikt. Handig om deze kaartjes op voorraad te hebben!


Het derde kaartje is ge├»nspireerd op deze LO die ik ook op Pinterest gepind heb. Leuk met al die pijlen, en met het papier uit dit blokje helemaal makkelijk, want het papier was al opgebouwd uit deze pijlen. Ik hoefde ze dus maar los te knippen en op te plakken (dat was nog het meeste werk, en dan ook nog zo recht moglijk, pfff... Paar stempeltjes toegevoegd, leuk randje erbij en klaar was ik!


Ik wens jullie een fijn weekend! Hier nog twee verjaardagen op de planning vandaag, dus dat wordt vast gezellig. En morgen als het goed is een heerlijk warme dag, geniet ervan!
Groetjes Joyce

2 opmerkingen:

  1. Je bent weer lekker bezig geweest zeg, leuk! Mooie papiertjes en leuke kaartjes zijn het geworden. Top!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het heel leuk als je een reactie achterlaat, ik lees ze met veel plezier!