vrijdag 5 april 2013

My Mind's Eye Kraft Funday

Vandaag twee kaartjes voor jullie uit een blokje dat ik al heel lang heb, van My Mind's Eye, Kraft Funday genaamd. Toen het blokje uitkwam, MOEST ik het hebben, designpapier met kraft als ondergrond, héél gaaf.
En ik vind het blokje nog steeds gaaf, maar ik vond en vind het nog steeds erg lastig om er kaarten van te maken, omdat de kraft ondergrond het nogal donker maakt, en de patronen érg druk zijn. Toch maar weer een poging gedaan en deze twee kaartjes gefabriceerd.


Bij kaartje twee een kleine embossingmal gebruikt die ik van Josien leende. Snel ingekleurd met twee Spectrum Noir Markers. Het papier zuigt de inkt nogal op, dus het was lastig kleuren, hihiDit was denk ik voorlopig even het laatste kaartje met alleen "oude" spulletjes, want Pasen is voorbij, ik heb echt veel opgemaakt (vooral ook in LO's) en ben dus toe aan nieuwe spulletjes. Dus morgen lekker shoppen! Daarbij heb ik sinds vandaag verlof, en hoop ik dat baby nog even op zich laat wachten zodat ik nog even tijd heb om met die nieuwe spulletjes te spelen...

Begin van de week zag ik trouwens dat ik in de top 3 (nou ja, eigenlijk 4) van de liftchallenge terechtgekomen ben met dit kaartje. Superleuk!

Fijn weekend! groetjes Joyce

5 opmerkingen:

 1. Ik ben ook altijd helemaal weg van kraft, maar snap je 'probleem' een beetje met dit kraftdesignpapier. Ik vind het wel twee hele toffe kaartje geworden. En wat een heerlijk vooruitzicht: verlof. Hopelijk laat de baby nog even op zich wachten en kun je lekker genieten van deze rustige tijd.
  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind ze ook gaaf. Zou ook moeite hebben met dit papier. Ben sowieso slecht met dsp. Maar je wist er 2 super kaartjes mee te maken. En wat vind ik het knap dat jij alles zo ver opmaakt. Gefeliciteerd met je top 4.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. superleuke kaartjes en veel plezier met shoppen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Joyce,
  Leuke kaartjes! Bij dit papier moet ik toch altijd aan mannenkaarten denken, zal inderdaad wel door de donkere craft-tinten komen.
  Veel plezier morgen!
  Groetjes Ellie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Vind ze erg leuk geworden,en zo goed dat je alles opmaakt. Shop ze en veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het heel leuk als je een reactie achterlaat, ik lees ze met veel plezier!