maandag 25 februari 2013

te laat...Ik vind CAS-kaarten heel leuk om te maken en doe altijd graag mee met de challenges van Mi CAS es su CAS. Nu had ik de schets van deze keer gezien, een goed bruikbare schets. Hij speelde al de hele tijd in mijn hoofd, maar ik ben er steeds niet voor gaan zitten. Gisterenmiddag wel, en heb mijn kaartje gemaakt. Nu wilde ik hem linken... Ben ik te laat... Challenge voorbij! Eigen schuld, had ik het maar niet op het laatste moment aan moeten laten komen. Maar ik wil hem jullie uiteraard niet onthouden, mijn kaartje.


De schets:

Ik heb gewerkt met mijn aquarelpotloden en daarmee een regenboogverloop gemaakt. Daaroverheen gestempeld met Versamark en witte embossingpoeder gebruikt. Een leuk effect vond ik zelf!


Toen ik toch zo lekker bezig was, meteen nog een kaartje gemaakt vanuit hetzelfde principe. Dit keer voor een 60 (!) -jarige bruiloft, vandaar de 60 en het hartje. Deze is iets minder CAS, met een achtergrondpapiertje en wat spetters met zilveren verf.


Geen challengedeelname, maar hopelijk wel wat vrolijkheid gebracht op deze grauwe morgen! Fijne week,
groetjes Joyce

5 opmerkingen:

 1. Hij is inderdaad erg leuk geworden jammer dat je te laat was. Hopelijk vind je weer genoeg inspiratie in de volgende chalenge.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat balen dat je te laat was! Maar hij is super leuk geworden en opa en oma zullen ook helemaal blij zijn met hun kaart. Hij is ook echt heel stoer geworden!

  Het zilveren accentje heeft de eerste kaart trouwens helemaal af gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel leuk gedaan, jammer dat je te laat bent voor de challenge!
  Liefs
  Christine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie, frisse kaartjes!! Gaaf de zilveren spatjes. Jammer dat je te laat was voor de challenge.
  Groetjes, Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat hart op kaartje nummer 2 vind ik gaaf! Is dat een stempel? Jammer dat je te laat was, maar soms moeten kaartjes eerst in je hoofd 'groeien'. Ik heb daar tenminste last van ;) Dat kost de ene keer meer tijd dan de andere.
  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het heel leuk als je een reactie achterlaat, ik lees ze met veel plezier!