woensdag 20 februari 2013

Ongelooflijk maar waar...


Er is iets heel bijzonders gebeurd... Ik heb namelijk voor het allereerst.... Een papierblokje opgemaakt! Jawel, OP-GEMAAKT. Alleen nog friemeltjes over waar echt geen kaartje meer van gemaakt kon worden. Dit was het laatste kaartje met papier uit mijn Lost & Found blokje van My Mind's Eye. Ontelbare kaartjes heb ik ermee gemaakt! Ik ben best trots op mezelf dat ik er een keertje een heb opgemaakt. Denk maar niet dat ik me ondertussen heb ingehouden om alvast andere papierblokjes te kopen. Nog zo'n 15 tot 20 te gaan. En er blijven maar nieuwe papierlijnen uitkomen... Pff, moeilijk te weerstaan, al dat mooie papier!
En als "bonus" nog een LO-tje vandaag! Weer met mooie My Mind's Eye spulletjes, maar dan uit een nieuwere collectie. Waar ik gelukkig niet de héle collectie van gekocht had (ik kon me inhouden...)
Groetjes Joyce

16 opmerkingen:

 1. O, dus ik hoef mijzelf nog niet schuldig te voelen. 15 tot 20 heb ik er nog niet liggen. Maar wel heeeeel veeeel losse 30/30 vellen. LOL! Ja, het blijft verleidelijk om papier te kopen. Zo mooi allemaal. Kaartje en lo zien er weer mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super van je! Dit is ook mijn streven, maar het lukt me nog niet. Moet vast meer kaartjes maken. Mooie kaart en LO heb je gemaakt. Groetjes mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erg leuk je kaartje, maar je krijgt eerst applaus!!!!!
  Da's best moeilijk idd!
  De nieuwe lijn van MME Collectable, O, die is ook zo mooi!!
  Leuke LO ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nou Joyce knap al één blokje helemaal op, bij nog niet gelukt. maar ben me van plan dit jaar in te houden met blokjes kopen:) Je kaartje is top en dat met de laatste restjes. Leuke LO ook!

  Groetjes, Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een erg mooi kaartje Joyce en leuke LO!
  Lieve groetjes, Berlinde

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel mooi kaartje en ook je LO vind ik heel erg mooi! En jij hebt nog een heleboel blokjes liggen om mee te freubelen lees ik, 15 tot 20 wel zelfs! Ik heb ook nog zo'n enorme stapel papier liggen, ik heb me voorgenomen om eerst geen papier meer bij te kopen , op cardstock na dan. Ben benieuwd hoe lang ik het vol ga houden ;p Groetjes,Brenda

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat knap, een blokje helemaal op maken ;) Het is mij tot nu toe ook één keer gelukt. Dit kaartje is gaaf. Leuk met die luchtballon erop. Die LO is ook mooi.
  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wow heel goed, ik heb nog nooit een papierblokje opgemaakt. Erg eigenlijk haha. Heb laatst wel wat papiertjes wat ik niet meer gebruik gedoneerd aan een vriendin die net is begonnen met freubelen :). En inderdaad, de verleiding van al die nieuwe mooie papiertjes is zoooo groot :) Mooi kaartje ook! Vergeet ik bijna te zeggen hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Whaw, die kaart vind ik echt prachtig!
  En wat een leuke LO!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ha Joyce,
  wat een geweldig leuk kaartje! En wat knap dat je een papierblokje hebt opgemaakt! Dat moet bij mij nog gebeuren. Leuk dat je het meldt!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Soms heb je van die fav papierblokjes he :) Leuke kaart en je scrap pagina's vind ik ook altijd zo mooi. Veel mooi op elkaar afgestemde details, top!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Haha, proficiat :) Als ik dat ooit meemaak zal ik ook gelukkig zijn, maar de papierblokes blijven maar komen vrees ik.. Mooie kaart, zeer mooi papier.. ook de LO is goed uitgewerkt!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik moet lachen om alle reacties die je stukje opriep. Ook ik heb nog nooit een papierblokje opgemaakt. Maar ik heb er gelukkig nooit veel gekocht. Je lo is te gek. En je laatste kaartje mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hahaha, geweldig dat het je gelukt is om een papierblok helemaal op te maken!!! Super leuke kaart en je lo vind ik zo lief en leuk met die stempels.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wow, dat is mij dus nog niet gelukt he, een blokje opmaken! Knap hoor! En ook deze creaties zijn top!

  Groetjes,
  Marit

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het heel leuk als je een reactie achterlaat, ik lees ze met veel plezier!