zaterdag 30 juni 2012

Vaarwel

Voor velen van jullie die in het onderwijs werken zit het er al op (voor degene die in het zuiden wonen tenminste), en is de vakantie begonnen. Ik hoor als orthopedagoog bij het zogenaamde OOP (onderwijsondersteunend personeel), dus ik mag nog een weekje door. Is helemaal niet zo erg, want ik heb nog genoeg te doen en het is lekker rustig op school. Aankomende week is het ook de week dat twee collega's voor het laatst bij ons werken. Ik heb best nauw samengewerkt met beiden, dus dat verdient wel een kaartje dacht ik. De eerste vandaag, voor een lieve collega die met pensioen gaat en erg veel van zeilen houdt. Voor zeilen krijgt ze nu meer tijd, maar wij gaan haar wel missen. De dubbelzinnige spreuk Vaarwel kwam in me op, maar toen moest de uitvoering nog...


Ellie heeft me geholpen aan het zeilbootje (kaartje uit een memoriespel van de kringloopwinkel, thanks Ellie!!) De letters waren grijs karton, setje van het Kruidvat. Heb ze overgeschilderd met acrylverf en details getekend met een witte gelpen. Papier vond ik ergens onderop de stapel en is uitgesneden uit een 12x12 vel. Ik heb vooral op de kleuren gelet, dat die goed bij het plaatje pasten, maar vind het kaartje nu hij klaar is wel erg druk. Heb er nog wat lijn in proberen te krijgen met de tape, maar dat is niet echt gelukt. Nou ja, we zullen maar zeggen dat het woeste golven zijn! 


Geniet van de zon (je weet hier nooit hoe lang ie blijft!!) Groetjes Joyce

9 opmerkingen:

 1. Super leuk en de verhuiskaart en deze vaarwel kaart. Titel is heel goed bedacht. Niet te druk hoor, er zit gewoon beweging in de kaart wat helemaal bij het onderwerp past:-))

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je kaartje is leuk geworden! Alles past mooi bij elkaar, zowel de kleuren als het motief.
  Geniet van het mooie weer!
  Groetjes Ellie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De tekst 'vaar wel' is natuurlijk wel heel toepasselijk voor iemand die met pensioen gaat en van zeilen houdt! Leuk dat je er een memory-kaartje bij gebruikt hebt als plaatje. En je woeste baren? Ach, die vallen best mee.
  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hij is helemaal tof Joyce? Alles past perfect bij elkaar. Leuk om een memoryspel te gebruiken. Ik heb er zelf ook nog een heleboel liggen!
  De tekst is er perfect bij. Mooi bewerkt die letters.
  Fijne zondag nog!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk geworden zeg. Ik vind altijd dat je van die prachtige kaarten maakt. Helemaal toepasselijk dat VAAR WEL.
  Groetjes,
  Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Joyce,

  wat grappig!! Ik zag vorige week op en ander blog ook deze tekst met een bootje. Is zo leuk! Spreekt meteen tot de verbeelding.
  En ik vind de kaart niet te druk, hoor. Alles komt tot zijn recht. En wat een idee van dat memoryspel...
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoe kom je er toch op .. 'vaarwel'. Zeer leuk gevonden!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk kaartje Joyce, en een mooi blog heb je! Ik ga je volgen hoor! En proficiat met je nr 1 liftchallenge!
  Groetjes Mariken.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke woordspeling zo!! Geweldig!! en mooi ook!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het heel leuk als je een reactie achterlaat, ik lees ze met veel plezier!