zondag 17 juni 2012

Fijne (schoon)vaderdag!

Voor alle (schoon)vaders: fijne vaderdag! Niet dat ik verwacht dat ik veel mannelijke lezers heb, maar toch! Ik heb ook voor mijn schoonvader een kaart gemaakt. Best leuk gelukt al zeg ik het zelf. Het kader "you are so special" zat op een van de papiertjes van het Lost  & Found blokje van My Mind's Eye. Ik heb er zelf een mini-envelopje van vellum bij gemaakt. Verder alle papiertjes lekker beinkt met distress-inkt voor een stoere look. één kleine bling (mag wel voor een vader toch?) en de letters Pap. Geen papa, want zo noem ik mijn eigen vader altijd. Mijn man noemt zijn vader altijd (ons) pap (brabanders hè), vandaar dat ik het bij die drie letters heb gehouden.Zo, drie keer gepost in drie dagen! Die productie ga ik de komende week niet volhouden, want de laatste weken voor de vakantie heb ik het nog erg druk (laatste vergaderingen, afronden, afsluitingsfeestjes e.d.). Maar daarna is het lekker vakantie! Fijne zondag, groetjes Joyce

PS: ze hadden inderdaad een tent gisteren, en het was nog lekker weer ook, genoten dus!

13 opmerkingen:

 1. Een mooi kaartje voor je PAP! Prachtig papier en wat leuk dat kleine envelopje van vellum! Succes verder met de vergaderingen en feestjes.

  Groetjes, Marijke en Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Helemaal top Joyce! ERG mooi papier en een heel fraai geheel. Echt een mannenkaart. En ik vind pap ook wat meer volwassen klinken dan papa. Ik noem mijn vader "pa".

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig gedaan Joyce! Het papier is prachtig en heel geschikt voor een mannenkaart!
  Liefs
  Christine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zeker goed gelukt hoor, weeral een prachtige kaart. Mooi papier, leuke kleuren en al die kleine details maken deze kaart zo geslaagd! Ook dat mini envelopje, geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi gedaan, ik vind jou kaarten altijd zo leuk, wel een beetje stoer, leuk om bij jou te kijken.
  Groetjes,
  Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke kaart, hoor! Daar zal je schoonvader ongetwijfeld blij mee zijn.
  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind het een prachtige kaart, leuk hoe je de papiertjes met inkt hebt bewerkt en het mini envelopje is een tof detail!
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ha Joyce,

  wat een mooie kaart heb je gemaakt! Ik heb dat blokje ook van Lost and found. Moet ik toch eens wat vaker in neuzen!
  Ik ben meestal als ik in mijn papier zoek niet echt op zoek naar teksten, maar meer nar welk papier past waarbij....maar nu ik dit zie...dank voor de tip.
  En bij ons is dat ook zo: Mijn man zei Pa tegen zijn vader en ik papa tegen de mijne, en dan blijft dat zo.
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hey Joyce,

  Wat een super kaart is da ...
  Mooi mooi mooi ,...

  groetjes Lotte

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Je kaartjes zijn allemaal weer super! Vooral die met al die lijntjes. Heel gaaf! En inderdaad, wat een productie. Tja, soms maak je ze achter elkaar en dan duurt het weer een hele tijd :)

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het heel leuk als je een reactie achterlaat, ik lees ze met veel plezier!