zaterdag 9 juni 2012

All the colors of the rainbow...

Bij Mi CAS es Su CAS is de challenge van deze maand "regenboogkleuren". Een challenge op mijn lijf geschreven, op elke tekening die ik als klein meisje maakte, stond een regenboog. Heerlijk om al die kleurtjes onder elkaar te zetten, de ultieme vrolijkheid! Heb er alleen tot nu toe in mijn kaartjes nog (te) weinig gebruik van gemaakt, dus deze challenge bood hiervoor de perfecte kans. Hierbij alvast twee kaartjes, ik kan niet beloven dat dit de laatste zullen zijn...


De lampjes komen uit een kerst-stempelsetje, maar konden hiervoor ook wel vond ik. Lijntje zelf getekend. In eerste instantie had ik ook "Gefeliciteerd" zelfgeschreven, maar door mijn concentratie om netjes en recht te schrijven, was ik de tweede "i" vergeten.... Gevalletje oeps. Toen vond ik deze stempel, ook aan elkaar geschreven. Dit extra laagje gaf meteen wat diepte aan de kaart, dus ik ben er eigenlijk wel tevreden mee. Ik twijfel nog of ik om het rechthoekje met sentiment nog een zwart lijntje zal trekken. Ik heb nog een laagje glossy accents op alle lampjes gedaan, maar dat staat nog niet op deze foto.


Dit tweede kaartje is misschien een beetje minder CAS door al het bruin, maar kan er nog wel voor door denk ik. Eigenlijk had ik maar één wolk, degene met de tekst, maar met het trekken van de stippellijn rondom de kaart, zat ik met mijn zwarte inktvingers op het witte stuk. Resultaat: vlekken. Gevalletje oeps II (Zoals eerder al gezegd, "kluns" is my middle name). Toen maar twee wolkjes erbij geknipt, en ook hierbij is het resultaat wel leuk, al zeg ik het zelf.

Heel verhaal, voor twee Clean & Simple kaartjes, hihi. En ik ben nog niet klaar, want ik wilde nog even een liedje met jullie delen, voor de liefhebbers. Het is er eentje uit de al wat oudere doos, maar ik had hem de hele tijd in mijn hoofd tijdens het maken van de kaartjes, omdat hij begint met "all the colors of the rainbow" (Waarschuwing als je niet van tranentrekkers en over-de-top Amerikaans houdt,doe even je ogen dicht bij het clipje en luister alleen). Testify to love - Wynonna Judd. Fijne avond! groetjes Joyce

18 opmerkingen:

 1. Wat zijn ze leuk!! En wat vind ik het leuk om je weer bij MCSC te zien. Je eerste kaartje vind ik het mooiste. Ik kan me voorstellen dat je twijfelt over wel of geen zwart kadertje. Ik weet het ook nog niet. Je tweede kaartje kan zeker nog mee voor CAS wat mij betreft hoor. bedankt voor het meedoen aan MCSC!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Joyce,

  wat een leuk idee, die gloeilampjes/feestverlichting!
  En erg leuk om te lezen hoe de kaart tot stand is gekomen.
  Gelukkig overkomt het ons allemaal wel eens dat we iets moeten veranderen.
  Ook je tweede kaart is leuk en de vlekken heb je goed opgelost!

  Groetjes,

  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hee Joyce, wat een leuke kaartjes heb je gemaakt! Vooral die met de lampjes vind ik erg leuk. En je verschrijving heb je zo goed opgelost, toch?!
  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel leuk gedaan en je foutje & vlekje heb je goed opgelost. Misschien waren die voorbestemd zodat je kaarten nog mooier zouden worden ;-) Dank je wel om weer mee te doen met MCSC!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel dikwijls worden mooie dingen geboren door de gemaakte missers.
  Leuk om lezen wat je allemaal meemaakt; mooie resultaten!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Haha, wat een verhaal! Je lampjes vind ik heel erg leuk, maar zo ook je tweede kaart. en ach, anders was dat wolkje ook maar zo alleen!
  Fijne zondag!
  Groetjes cornelie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Joyce,

  Wat een gezellige kaartjes heb je gemaakt! Die lampjes zijn leuk zeg! En de tweede kaart is ook wat mij betreft wel echt cas, vrolijk die bloemetjes!

  Ik ga het liedje even luisteren, fijne zondag!
  Groetjes,
  Marit

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind ze enig. Wat een leuke lampjes en ik zou zweren dat de lijntjes erbij gestempeld waren. Leuk gedaan. Zou idd een lijntje om de tekst doen.
  Je tweede kaart is ook hartstikke leuk Joyce!
  Ik ga ook even naar je muziekje luisteren.
  Fijne zondag nog hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke oplossingen heb je bedacht. Misseres hebben we allemaal wel eens. Ik heb nog een kleine tip: soms lukt het ook nog wel eens iets heel voorzichtig weg te gommen.
  ben trouwens ook volger van je geworden, leuk om even te kijken.
  groetjes,
  Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 10. hahahaha, grappig. ik vind ze allebei heel leuk. Ik had niet gezien dat je die slinger zelf getekend had, knap gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Echt leuk met die lampjes :D Een kerst stempel set hoeft dus niet enkel rond de kerstperiode gebruikt te worden! Dat kadertje hoeft niet voor mij, nu je er glossy accents op hebt gedaan zal de kaart 'af' zijn. De onderste is zeker niet mis, maar ik verkies toch de bovenste..

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hele mooie kaartjes Joyce, en leuk hoe je die kleine foutjes hebt opgelost!
  Lieve groetjes, Berlinde

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuke kaartjes ! De kaart met de lmapjes vindt ik het meest CAS. Bedankt voor het meedoen met MCSC !

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Mooie strakke kaartje, de stijl ligt je goed zo te zien.
  Goed gedaan die slinger zelf getekend.

  Groetjes, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leuk gedaan! Die met de lichtjesslinger daar ben ik verzot op! Bedankt voor je deelname aan MCSC!
  Liefs
  Christine

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Leuke kaarten. Bedankt voor je deelname aan MCSC! Liefs LIanne

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat leuk, die gloeilampjes! Origineel kaartje! En die andere ziet er ook goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Heel erg leuke kaarten Juisie! Lekker vrolijk e, al die regenboogkleuren!
  Af en toe moet je eens een foutje maken om daarna een beter resultaat te hebben: een geluk(je) bij een ongeluk(je) :)
  Ik vind je tweede kaart ook zeker nog echt CAS hoor!
  Groetjes,
  Charlotte

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het heel leuk als je een reactie achterlaat, ik lees ze met veel plezier!