vrijdag 30 december 2011

Kalender

Hoi! Alweer geen kaartje vandaag... Heb mijn blog misschien de verkeerde naam gegeven, haha. Nee, ik beloof dat ik snel weer terugkeer bij de kaartjes, maar na al die kerstkaartjes is het wel eens leuk om even met iets anders aan de slag te gaan.
Ik heb een weekkalender voor 2012, die je vaak als kerstcadeautje van bedrijven krijgt (een ideale manier van reclame maken: je logo het hele jaar bij iemand aan de muur!), even omgetoverd tot een iets aantrekkelijker exemplaar. Moest anders bij de oorspronkelijke kalender het hele jaar reclame maken voor een tuingereedschap- en grasmaaimachinebedrijf. We hebben niet eens gras...
Ik heb het redelijk eenvoudig gehouden. De kalender lospeuteren van het karton was nog het meeste werk, haha. Heb het geheel eerst ingepakt met cadeaupapier (binnenstebuiten) zodat ik een witte ondegrond had. Dat had vast mooier gekund (wit verven bijv., of een nieuw kartonnetje) maar daar had ik de materialen en het geduld niet voor ;-)
Daarna de randjes beinkt, designpapier erop, boven en onder een randje gemaakt met ander designpapier en afgemaakt met chipboardletters van kruidvat. En natuurlijk de kalender weer teruggeplaatst. Dit alles bevestigd met een lijmpistool, het moet tenslotte wel een heel jaar blijven zitten...

Welkom aan mijn nieuwe volgers Martina en Anneke. Ik zit al aan 10! *danst een rondje*
Waarschijnlijk was dit mijn laatste bericht van 2011, morgen heb ik nog veel voorbereidingen te treffen voor oudjaarsavond en mijn verjaardag op 1 januari. Ik wens jullie allemaal een gezond, mooi en creatief 2012!
Groetjes Joyce

3 opmerkingen:

 1. Super leuk zussie!! =D
  Inderdaad, een kalender van een grasmaaimachinebedrijf wordt je niet echt vrolijk van. Wel een goed Schrabble woord! :P

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Joyce,
  Mooi gedaan! Leuk idee!
  Staat vast mooier aan de muur...
  En even lekker iets anders knutselen dan kaarten is inderdaad wel lekker, heb er ook last van :)
  Alvast een hele fijne jaarwisseling, en van harte gefeliciteerd met je verjaardag!
  Groetjes Ellie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi gemaakt Joyce, ziet er erg leuk uit!
  Gr-jes Mariken.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het heel leuk als je een reactie achterlaat, ik lees ze met veel plezier!