maandag 19 december 2011

2 x sterkte

Hoi,
Welkom aan mijn nieuwe volgers! Ik heb vandaag nog even een kaartje gemaakt voor mijn moeder die bijna jarig is. Maar aangezien ik verwacht dat zij mijn blog ook zal lezen (hai mam) zet ik die er nog even niet op! In plaats daarvan twee kaartjes die ik nog had liggen. Ik heb een tijdje terug een doos met pastelkrijtjes gekocht. Eigenlijk omdat ik de kleuren zo mooi vond in dat doosje dat ik ze niet kon laten liggen, haha. Toen ik ze dus eenmaal thuis had, moest ik nog gaan bedenken wat ik ermee kon doen.
Na wat rondsnuffelen op blogs en youtube, ben ik aan de slag gegaan met met het krijt en wat watten en wattenstaafjes. Uiteindelijk bleek uitwrijven met mijn vingers eigenlijk net zo goed te werken...

Bij het zetten van de stempels meteen nog even voor het eerst "masking" uitgeprobeerd. Ik heb de roosjes ook twee keer op kopieerpapier gestempeld en uitgeknipt, en vervolgens op de roosjes op de kaart geplakt met fotolijm. Toen alle drie de roosjes op de kaart gestempeld waren, konden de maskers er weer af (door de fotolijm, even eraf wrijven en klaar) en tadaa: een bosje rozen.

Beetje experimentele kaartjes nog, maar je moet ergens beginnen niet waar?
Fijne dag, groetjes Joyce4 opmerkingen:

 1. Experimenteren is leuk!! Daardoor ontstaan soms de leukste en mooiste dingen!
  Dit vind ik erg goed gelukt hoor!Mooi met die randjes er langs!
  Groetjes Cornelie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Joyce,
  Wat leuk dat je ons blog hebt gevonden en voor je reactie. Natuurlijk nieuwsgierig naar die van jou en dus even overgehopt. Welkom in blogland en pas op het is verslavend. De kaartjes die je hebt geplaatst zijn erg mooi, leuk de bloem gemaakt van lint van je vorige kaart. Deze kaartjes mogen er ook zijn, knap dat maskeren en leuk idee met krijtjes inkleuren. Wij worden ook volger van jou en komen zeker nog eens bij je kijken.
  Groetjes, Marijke en Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze zijn mooi ingekleurd hoor met je krijtjes!
  Leuke kaartjes!
  liefs
  Christine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk dat je langs bent geweest op mijn blog & een reactie hebt geplaatst!
  Heb jou blog ook eens bekeken, Leuke kaartjes heb je gemaakt! Ga zo door!

  Liefs Steffi

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het heel leuk als je een reactie achterlaat, ik lees ze met veel plezier!