donderdag 14 maart 2013

Laag over laag over laag

Na het kaartje van de liftchallenge dat ik afgelopen zondag maakte, lag de kamertafel hélémaal vol met zooi spullen. Dat krijg je als je iets bijzonders van je kaartje wilt maken, dan komt alles uit de kast. Toen ik al die spullen zo zag liggen, moest er natuurlijk nóg een kaartje worden gemaakt, alles lag er toch al!
En ik had nog een andere bijzondere gelegenheid om een kaartje voor te maken, papa was namelijk gisteren jarig en dat verdient natuurlijk een zelfgemaakte creatie. Omdat papa een van mijn trouwste volgers is, kon het kaartje niet eerder op mijn blog, en heeft hij gister eerst zelf het kaartje "in real life" mogen aanschouwen. Nu dan hier!


Ik ben begonnen met de vierkante sticker van het "lijstje" en ben toen gaan bouwen. wat papiertjes, geponst of geknipt, een labelsticker, lint, tape, knoopje, touwtje. De vlinder is natuurlijk de blikvanger, gebruik gemaakt van een mal van Maya Road. Zoveel laagjes gebouwd dat het bijna niet meer in een envelop paste, hihi!


Pff, ik ben wel klaar met die sneeuw, wat jullie? Doe mij maar weer lekker dat zonnetje van vorige week! Heb maar wat bloemen in huis gehaald om me toch een beetje met de lente te omringen...
Groetjes Joyce

8 opmerkingen:

 1. Klasse kaart, erg mooi geworden, daar mag je trots op zijn. Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie kaart! Te gek! Nog gefeliciteerd met je vader!

  Liefs Sanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nog van harte gefeliciteerd! Wat een leuk kaartje met al die laagjes, echt leuk bedacht. Dat zal een lekker gepuzzel zijn geweest.
  Ik heb zelf vandaag ook de lente in huis gehaald, als t niet buiten kan, dan maar binnen! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi zeg al die verschillende laagjes, LEUK!! Gefeliciteerd met je vader. En helaas drwarrelen er nu weer sneeuwvlokjes naar beneden..................dus dat wordt zelf de lente in huis halen.

  Groetjes, Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een gaaf bouwwerk heb jij voor je vader gemaakt! Daar was hij vast hartstikke blij mee. Ook ik heb het gehad met de kou en de sneeuw. Echt drie keer niks.
  Fijn weekend, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Héél mooi je laagjes-kaart, alles past ook zo leuk bij elkaar!
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Bijzondere kaart. En een echte mannenkaart ook nog.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het heel leuk als je een reactie achterlaat, ik lees ze met veel plezier!