dinsdag 4 december 2012

scrapperdescrap #1

Hoewel ik mezelf een jaar geleden geen scrapper durfde te noemen, en niet had gedacht dat ik dat ooit zou gaan doen (want: de pagina te groot, teveel spullen nodig, bang dat ik te weinig ideeën zou hebben), begint het er toch langzaam in te sluipen dat ik nu fifty-fifty doe. De helft van de tijd scrappen, de helft van de tijd kaartjes maken. Want wat is het leuk om die grappige-ontroerende-mooie foto's ook echt in te plakken, en het verhaal , dat je anders gegarandeerd vergeet, erbij te kunnen vertellen. En wat blijft het tegelijk leuk om van al die restjes weer kaartjes te maken! Gelukkig bestaat het knutsel-spel uit weinig regels, en "mag alles". Dus dat doe ik dan lekker ook (lekker puh, hihi).

Vandaag en de komende dagen dus even wat scrappagina's. Wie weet doe je toch wat ideeën op voor je kaarten (composities, kleur, ?) als je niet van scrappen houdt.

En nee, die schatjes hieronder komen niet uit opsporing verzocht, maar zijn wel even onherkenbaar gemaakt. In het echt is natuurlijk mooier dan met al die blokjes in hun gezicht, maar ik hou ze liever nog een beetje voor mezelf... (het World Wide Web is al zo groot!)


Ik ga gauw mijn schoentje poetsen en nog een laatste keer mijn keeltje smeren voor morgen...
Jongens heb je 't al vernomen, tralalali, tiralala...

5 opmerkingen:

 1. Wat een leuke pagina. Ik ben ook pas net begonnen met scrappen en vind het ook leuker dan ik dacht. Ik ben benieuwd naar wat je nog meer gemaakt hebt... ik houd ervan om geïnspireerd te worden door anderen.....

  groetjes Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke pagina!
  Alles past weer zo goed bij elkaar, kleuren, materiaal, compositie. Vet cool!
  Groetjes Ellie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke en stoer Lo. gaat je goed af om Lo te scrappen. Ik heb er tot nu toe nog maar 1 gemaakt, wil er nog wel wat meer gaan maken.................ooit haha. Als ik dit zie krijg ik wel heel veel zin om er één te maken.
  groetjes, marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik moet het nodig weer eens doen, want ik vind het super leuk. Jouw layout bewijst maar weer dat je ook kunt CAS schrappen haha fijne avond!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het heel leuk als je een reactie achterlaat, ik lees ze met veel plezier!