woensdag 26 september 2012

Pssst... I'm back

Hè hè, daar is ze weer... Sorry allemaal voor mijn plotselinge radiostilte. En ik heb niet eens echt een heel goed excuus, haha. Behalve dan dat deze september om de een of andere reden de drukste maand ever bleek... 2 weekendjes weg, het verenigingsleven en werk dat weer opstart (wat betekent: vergaderen, vergaderen en oh ja, vergaderen), tijd nemen om bij te kleppen met vrienden en familie en ondertussen het gezin ook nog een beetje draaiende houden. En oh ja, deelnemen aan Learn Something New Every Day (LSNED). Elke dag een les uitwerken die je die dag hebt geleerd. Superleuk, maar wel vermoeiend. Alle kleine beetjes knutseltijd die nog over waren, gingen daar naartoe. Maar ik kan wel zeggen dat ik me deze maand nog lang kan heugen, omdat ik hem helemaal heb vastgelegd, haha!

Ik ga mijn LSNED album niet op het internet tonen, maar ik heb even een foto gemaakt van mijn "pagina's" (kwart A4 per dag) tot nu toe. Nog 5 dagen te gaan.

En ja, zelfs geen tijd voor een fatsoenlijke foto: slecht licht en mijn eigen schaduw

Vanaf deze week keert de rust een beetje terug. Alles gaat weer zoals "normaal", de vergaderingen zijn klaar, etentjes achter de rug en de maand bijna om, dus binnenkort ga ik jullie, zoals gewoonlijk, weer gewoon wat kaartjes laten zien. En natuurlijk reageren op al het moois dat jullie maken, want dat is er ook een beetje bij ingeschoten. Glad to be back...

groetjes Joyce

11 opmerkingen:

 1. Als je zo'n album maakt, weet je pas wat je allemaal doet in een maand!! Altijd leuk om terug te zien. Ik miste je al!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk je te horen! Niet mee inzitten, ik heb het momenteel ook heel druk!
  Liefs
  Christine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah, daar ben je weer, gelukkig!
  Tot gauw!
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goed dat je terug bent, had je al gemist!
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik wilde je al een berichtje sturen of alles oke was met je, maar jij kunt gedachten lezen haha. Wat een gaaf project ben je mee bezig geweest!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Fijn dat je weer terug bent!! Ben benieuwd wat je gaat maken!
  Groetjes, Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nou je hoeft je niet te verexcuseren hoor. Als je er niet bent ben je er niet, klaar!
  Heb je verhaaltje met plezier gelezen. Fijn dat de drukte er af is nu. Het project ken ik niet maar ik ga eens even kijken naar je linkje. Het ziet er uit als een hoop (leuk) werk!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zeer herkenbaar! Alles start weer en de drukte kan je gewoon overvallen! Hopelijk komen de rustige tijden er snel aan!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Fijn dat je er weer bent! Ik heb je wel gemist hoor!
  Je LSNED ziet er leuk uit, ben wel een beetje nieuwsgierig wat je allemaal hebt geleerd. Volgens mij wordt je wel veel bewuster van alles door zo'n project.
  Zo, nu is het oktober en begint het seizoen van lange avonden met koppen thee en knutseluurtjes!!
  Liefs Ellie

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik snap je volledig, we zijn allebei ongeveer evenlang afwezig geweest zie ik :D Goed om terug te zijn :p

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Lijkt me een leuk project waar je mee bezig bent. Stil gezeten heb je in iedergeval niet!! En jaaa de tijd vliegt voorbij..................

  Groetjes, de Molletjes

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het heel leuk als je een reactie achterlaat, ik lees ze met veel plezier!