zondag 2 september 2012

MSCS en LSNED

Watte? Nou, MSCS en LSNED. Maar geen ramp als je de afkortingen niet kent, ik zal ze je even toelichten. 

Allereerst MSCS, moet je toch wel bekend voorkomen dacht ik, Mi Cas es Su Cas begint zo langzaamaan wel een begrip te worden. De vorige challenge heb ik even overgeslagen maar met de bingo van deze maand wilde ik graag meedoen.
 
De uitdaging is niet zozeer om uit de bingokaart een rijtje te kiezen, maar vooral om dan de rest van de onderwerpen niet te gebruiken. Ik heb drie keer een pons in mijn handen gehad en weer terug moeten leggen omdat die toch echt niet in het rijtje groen-lint-steentjes voorkwam. Maar het is gelukt. Hij is wel hééél CAS, maar toch ook wel chique...


De tweede afkorting, LSNED, komt van Learn Something New Every Day, dit is een jaarlijkse online class van Shimelle Laine. De uitdaging is om je te beseffen dat je elke dag iets leert. Dat hoeft niet groots of schools te zijn, maar zit juist ook in de kleine dingen. Iets leren over wat je raakt, wat je eigenaardigheden zijn of waar je moeilijk zonder kunt. De bedoeling is om een creatief dagboekje te maken, waarin je de hele maand September elke dag een kleine pagina maakt. Dat hoeft niets hoogstaands te zijn, juist simpel en eenvoudig. Nu een leuke bezigheid, later iets om op terug te kijken. Ben benieuwd hoe ik het vind en of ik het volhoud, maar het leek me wel een leuk idee om te zien of het iets voor me is. Ben je nieuwsgierig, kijk dan eens hier. Vooral ook voor het mooie filmpje over scrapbooking. 

Fijne zondag! groetjes Joyce

13 opmerkingen:

 1. WAAW, ik vind hem schitterend!! En super CAS. MAAAAAR....je ging toch de fout in, hahaha. Je had kunnen lezen dat een toevoeging niet in het rijtje voorkomend, in de kleur moest uit je rijtje. Dus je tekst had groen moeten zijn. We zullen zien hoe zwaar we eraan gaan tillen, want je zult vast niet de enige zijn die in de valkuil trapt. Het is ook een aardige uitdaging.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fantastische kaart, ik vind hem ook heel erg mooi. Jammer van je zwarte tekst ;-) Dat zal weer discussiëren worden in het DT, haha. Wel tof dat je de uitdaging bent aangegaan, en zo snel al! Hopelijk tot gauw weer bij MCSC!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hoi Joyce,

  nu ik dit bij jou lees, denk ik: He, chips!! Ik heb ene kaart klaar met blauw en bloemen en embossen, maar daar zit ook een stansje op....dat is dus niet de bedoeling?? Dat wordt dan moeilijk....
  Jouw kaart is dan precies goed en geeft inderdaad een heel mooie uitstraling...
  Oh, en nu lees ik net bij Mieke hierboven dat je tekst zwart is en dat dat jammer is......oei, die zijn streng!!
  Nou ja, je kaart is gewoon heel mooi.

  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie CAS-kaart en over de zwarte inkt ga ik niet moeilijk doen hoor! Je zou denken dat de opdracht simpel is maar ik had ook een kaart gemaakt die niet aan de eisen voldeed, je moet er inderdaad goed bij nadenken. Toch een chique kaart hoor en bedankt voor je deelname!
  Liefs
  Christine

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie kaart Joyce. Lekker simpel, strak, en toch stijlvol.
  Succes met je nieuwe uitdaging. Ik ben benieuwd!
  Groetjes Ellie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel erg mooi kaartje en super CAS. Tja, de zwarte tekst is een kleinigheidje maar je zult vast en zeker echt niet de enige zijn! En DAT is dus precies een van de dingen waar sommigen van ons DT ook de mist mee ingingen, haha. (schrale troost??? ;-) ) Maar desalniettemin: ik vind je kaart geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw mooi CAS kaartje, chique ook! Knap hoor want zelf vind ik het een moeilijke uitdaging!

  Groetjes, Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Moet inderdaad niet simpel zijn om geen andere dingen te gebruiken. Maar wel super gelukt hoor, zeer CAS maar dat vind ik juist zeer mooi ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind je kaart ook geweldig! Bedankt voor je snelle deelname aan MCSC. liefs Lianne

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Geweldige kaart! Leuk dat je meedoet aan deze challenge.
  Groetjes Carola (Gastdesigner)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hij is prachtig Joyce! Chic dat lint! En niet helemaal volgens de regels, maarja het DT kostte het ook vele pogingen om met een kaart te komen die helemaal goed was dus we zullen er niet te zwaar aan tillen denk ik...

  Groetjes,
  Marit

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het heel leuk als je een reactie achterlaat, ik lees ze met veel plezier!