vrijdag 13 juli 2012

liftchallenge #20Achter mijn bijdrage voor de liftchallenge zit een heel idee, maar misschien is het iets te diep nagedacht... (heb ik vaker last van). Gelukkig is het ook nog gewoon een "mooie" kaart geworden, dus als jullie of de ontvangers mijn "diepere laag" niet meteen zien is dat niet zo heel erg.

De voorbeeldkaart deze keer was (wederom) een erg mooie, mooie kleurencombinatie ook. Een kaart van Niki Estes.

Nu had ik een geboortekaartjes op de planning staan, en dit zijn negen paneeltjes. Bij het getal negen moest ik meteen aan de negen maanden denken dat een zwangerschap (meestal...) duurt. Ik vond de vlinders op de kaart voor Nadine wel een mooi effect geven, dus die wilde ik graag terug laten komen. Ik heb ze van klein naar groot op de kaart gemaakt, om het steeds groter wordend wonder in je buik te symboliseren.


De vlinders zijn met de hand op de vakjes gestikt. Verder zijn ze niet gelijmd, dus ze hebben nog wat "bewegingsvrijheid". Een van de verplichte onderdelen waren de drie embellishments boven in de hoek. Ik heb het geprobeerd op mijn kaart, maar heb ze er toch weer afgehaald, want ik vond zonder mooier. Het haalt de aandacht van de vlinders weg, vond ik. Maar ik heb van beiden een foto, dus oordeel vooral zelf.


Omdat ik weet dat vooral de kersverse moeder het wachten als erg lang heeft ervaren, vond ik de spreuk eronder wel toepasselijk. 


Groetjes Joyce


9 opmerkingen:

 1. Een prachtige kaart Joyce! De combinatie kraft en roze is sowieso altijd al mooi, maar je hebt er een schitterende lift van gemaakt. Fijn dat je weer meedoet met de Liftchallnge.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Erg mooie kaart Joyce! Mooi die kleurencombinatie. Ik vind persoonlijk ook zonder hartjes mooier. Maakt het wat rustiger.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wauw, Joyce, wat een prachtige kaart ! Ik word er stil van (komt ook doordat een collega na 28 weken het kindje verloren heeft, dan realiseer je je weer dat het echt een wonder is als na 9 maanden een gezond kindje geboren wordt..)

  Lieve groet,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nou ik vind het wel heel mooi bedacht die steeds groter groeiende vlinders, heel origineel en creatief! De tekst is prachtig en ik vind de hartjes er juist een leuk detail bij! Leuk dat je weer met ons meedoet!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja, gaaf bedacht. Hele mooie kaart. Met de hartjes vind ik ook heel leuk, maar zonder kan ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo, daar zit idd een hele gedachtengang achter zeg. Knap bedacht en erg origineel. Mooi roze met kraft. Mooie tekst ook Joyce.
  Hartstikke top dat je weer meedoet.
  Groetjes, Jose

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Erg leuk juist dat je er zo over nadenkt, en ik vind het mooi bedacht! Mooi uitgewerkt ook, goeie lift dus!
  Zonder hartjes vind ik h'm stiekem ook mooier...dus voor de challenge kijken we gewoon naar de bovenste foto, haha!
  Tof dat je weer meedoet Joyce!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, wat een mooie kaart is dit. Ik vind verhaal erbij ook erg mooi, van de groter wordende vlinders.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Prachtig Joyce en inderdaad weer goed over nagedacht, maar dat vind ik wel leuk, je boodschapjes die erin verborgen zitten!
  Liefs
  Christine

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het heel leuk als je een reactie achterlaat, ik lees ze met veel plezier!