zaterdag 28 april 2012

liftchallenge #15 Happy B-earth day

Deze keer werd bij de liftchallenge gevraagd om een ronde kaart, iets wat ik eigenlijk nog nooit heb gemaakt. Ook was het de bedoeling om er een afbeelding op te plaatsen, en ook afbeeldingen kleuren doe ik niet vaak. Nu had ik wel een heel leuk idee, afgeleid van een van de stempels die ik heb gezien bij Paper Smooches. De wens Happy B-earth day, met daarbij... een worm met een feestmuts. Kijk, das nou mijn humor. Maar helaas bezit ik deze stempelset niet, dus ben zelf maar aan het tekenen geslagen. Ik heb mijn eigen worm met feestmuts getekend en ingekleurd, en heb de tekst op de computer gemaakt. De kaart is aangekleed met een stukje foto van potgrond, en de rand is gemaakt met rondjes uitgeknipt uit een foto met gras. Die foto's komen trouwens van Google, voordat je denkt dat ik zó ver ga dat ik voor de liftchallenge op mijn buik in de tuin ga liggen om foto's te maken. Nog wat stikwerk (rond stikken valt niet mee!) en wat zelfgetekende lantaarntjes aan een touwtje (onder de grond is het donker!) en klaar was mijn eerste ronde kaart!O ja, en dit was de voorbeeldkaart van de challenge (die dus gelift moest worden) :


Ik wens jullie een hele fijne zondag en (als je het viert) koninginnedag toe! Groetjes Joyce

14 opmerkingen:

 1. Nou Joyce je hebt die stempel van Paper smooche ook helemaal niet nodig! Top getekend! Je kaartje is heel origineel, ook met het gras, en de aarde erbij!
  Dank je wel voor het meedoen met de challenge!
  Groetjes Cornelie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zeg ORIGINEEL EN CREATIEF! Super leuk dat je zoveel werk hebt gestoken in onze challenge. En je tekening vind ik zeer geslaagd zeg! KNAP! Leuk dat je weer met ons meedoet!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zoals ze in Brabant zeggen: KEI LEUK!!
  Echt super, alles eigenlijk wel, de worm en het bij elkaar zoeken van de materialen!
  Groetjes Ellie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Naaaaa er steekt een tekentalent in je Joyce! Ik vind je worm geweldig en dan ook nog de aarde erbij als achtergrond. Hartstikke tof joh!
  Ontzettend leuk dat je weer met ons meelift!
  Groetjes, Jose

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Amai zoo mooi getekend zeg! Hoe knap gedaan. En je hebt er zo goed over nagedacht, super leuk! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuk en origineel kaartje Joyce, super hoe je alles bij elkaar gezocht hebt. Ook alles zo prachtig getekend! Knap gedaan!
  Lieve groetjes, Berlinde

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat een leukerdje ! mooi gemaakt ! superzzz
  grtjs, martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Erg origineel! Hij is super geworden. En dat stikken, tja dat heb ik ook nog niet onder de knie. Volgende keer ga ik bewust scheef stikken denk, dan valt het niet zo op ;-) Jouw kaart is echter super!
  Groetjes Debby

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een onwijs gave worm, knap gedaan!! Ook leuk de lantaarntjes als slingertje.En natuurlijk de aard achtergrond. ERG leuke en originele uitwerking van de liftkaart! Dank voor het meedoen ook.

  Groetjes, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Je kaart is knap samengesteld en mooi getekend ook!
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 11. GE-WEL-DIG!!! En wat knap getekend allemaal. Een heel leuk kaartje, jammer dat je niet op je buik bent gaan liggen voor die foto's want dat had net het verschil gemaakt, whahahahahaah, LOL. Ben benieuwd naar jouw cupcake dingetjes kaart.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het heel leuk als je een reactie achterlaat, ik lees ze met veel plezier!