maandag 30 april 2012

cupcakehouders


Wat doe je als je geen keukenprinses bent, maar wel de cupcakepapiertjes van de Hema zo leuk en vrolijk vindt dat je ze niet kunt laten hangen? Juist, dan koop je ze toch (!?) en gaat proberen er kaarten mee te maken. Ik ben gelukkig niet de enige die op dit (beetje maffe) idee gekomen is, ik zag ze ook bij Miranda en zelfs bij Kristina Werner voorbij komen. Best lastig, de ene is wat beter gelukt dan de andere, maar het zijn in elk geval vrolijke kaartjes geworden! In volgorde (volgens mijzelf) van "Mwah" naar "Leuk":

Had nog een stukje potgrond-foto over... (zie vorige post)


Met nog een detailfoto
Ik wens jullie allemaal een gezellige koninginnedag toe. Wat een heerlijk weer... zit dit ook te typen buiten, met mijn laptop op schoot, kan niet beter. Behalve dan de cd van Kinderen voor Kinderen die al de hele dag aan staat over de speakers op het plein naast ons huis waar de Vrijmarkt wordt gehouden... Ach ja, 't is wel gezellig. Op een onbewoond eiland... Daar zou ik willen zijn ;-)
Groetjes Joyce

12 opmerkingen:

 1. Hahahaha van mwah naar leuk! Ze zijn heel leuk. Lekker fris en vrolijk. Ja wat je al niet kunt gebruiken om kaarten te maken he!
  Fijne Koninginnedag nog Joyce!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel leuk gedaan Joyce, vooral de laatste vind ik super! We kunnen ook alles gebruiken om te scrappen he!!
  Lieve groetjes, Berlinde

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een origineel idee, ik had het nog nooit gezien.
  Ik vind ze niet mwah maar leuk!
  Lekker vrolijk en zomers.
  Mag ik mee naar dat onbewoonde eiland? ;)
  Groetjes Ellie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tof gedaan Joyce! Van creatief zijn gesproken...!!
  Liefs
  Christine

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind ze superleuk!! Vooral die met dat slingertje erop. Geweldig die kleurtjes!! Had ze idd ook gespot bij Miranda, wat een idee zeg. Hartstikke gaaf&origineel!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Erg leuk! Een super idee! Leuk met die gevouwen 'molentjes' ook. Heel mooie reeks kaarten!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een super leuk idee! Leuke fleurige kaartjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. een beetje pech maar je hoeft er niets, valt er niet van je fiets, ligt op je luie huidewiets...drinkt met je billen bloot melk uit een kokosnoot, je wordt vanzelf groot, WHAHAHAHA, laat dit nou het enige liedje zijn dat ik nog steeds uit mijn hoofd ken, altijd een leuk liedje gevonden. Wat ben jij creatief geweest met die cupcakepapiertjes!!! Erg leuk. Die vlaggetjes, die widmolentjes, leuk, leuk, leuk. En wat lief die link naar mijn blog, thanx!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ze zijn enig!! Vooral de laatste.. die is gewoon supergaaf! Leuk idee!

  Groetjes, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat supercreatief van jou! Ik vind je laatste kaart vooral helemaal geweldig! Van mij mag je nog meer cupcakepapiertjes inslaan, ik kijk uit naar nog meer van dit soort kaarten!

  Groetjes,
  Marit

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het heel leuk als je een reactie achterlaat, ik lees ze met veel plezier!