zondag 15 maart 2015

Daar is ze weer...


 Van eigenlijk nooit weggeweest, maar wel voor jullie...

Veel werken, dus weinig gelegenheid om overdag foto's te maken van mijn kaarten, "dat komt de volgende keer wel" en zo verwaterde mijn blog. Ik was zelf de trouwste bezoeker van mijn eigen blog, want die leeslijst in de linkerbalk is erg handig om op de hoogte te blijven van alle dames die het bloggen stug volhouden. En wat heb ik veel mooie creaties gezien en inspiratie opgedaan!

Want ik heb niet stilgezeten. Veel kaarten gemaakt, soms wat doosjes, LO tussendoor ook nog steeds (ik ben nog steeds up-to-date met de foto's en layouts van beide zoontjes en de jongste wordt al bijna 2, schouderklopje voor mezelf!). De productie blijft hoog en je moet het ook maar allemaal kwijt. En dus zou ik ook wat meer willen gaan verkopen, en wat is er leuker dan een serie kaarten in een doosje?

Mijn comeback vandaag dus, met een frisse wind door de layout van mijn blog. En direct 5 kaarten in serie met in de hoofdrol: wat oude stempelsets en touwtjes, een penseel, en wat inkt en karton van Stampin' up (ja, zelfs ik die lang moest wennen heb mijn collectie uitgebreid met spullen van dit alomaanwezige Amerikaanse Merk. En ja, het is Kwaliteit. En ja, het is best wel duur. En ja, best leuk te combineren met vanalles en nog wat. Ja dus.)

Lang genoeg gekletst. Foto's willen we zien. En veul, zoals wij in Brabant trachten te zeggen.
Komen ze:





Groene bloemblaadjes? Nou ja. modern, zullen we maar zeggen. Of de bloem kan de beterschapswens zelf ook goed gebruiken, wie zal het zeggen?


En dat doosje dan voor deze kaarten, hoor ik jullie denken. Nou ja, dat komt dus nog. En hopelijk ook op mijn blog. Ik ga mijn best doen voor jullie. Want stiekem is dat bloggen best wel leuk...

Groetjes Joyce

14 opmerkingen:

  1. Zo, de start is goed zeg, met vijf prachtige kaarten! Het belangrijkste is dat je er zelf energie, ontspanneng en plezier uithaalt! Suc6 met je doorstart!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat is weer een mooi begin. Leuke frisse vrolijke kaartjes. Tja bloggen is geen moeten, het moet leuk zijn, vooral voor jezelf.
    Leuk om je weer te zien!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heeeeee, daar is ze weer. Leuk! Wat fijn om te lezen dat je ondanks de drukte wel nog lekker aan de freubelen bent, jammer voor ons dan dat niet alles op je blog verschijnt. ;-) Knap dat je het verwerken van de foto's van je kids ook zo netjes op orde hebt! Je komt weer 'binnen' met een super leuke serie. Ik lees vaker dat mensen setjes kaarten maken om cadeau te doen. Handig is dat, ik doe dat ook voor mijn omaatje. Dan hoeft ze mij geen trouwkaarten te sturen omdat haar verjaardagskaarten op zijn haha (been there, done that). Tot snel hè! ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Welkom terug, wat een leuke serie kaartjes! Lekker CAS! Ben benieuwd naar het doosje.

    Groetjes,
    Marit

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuk dat je er weer bent! En meteen zo'n gave serie. Ik ben fan van het 'feestje'. Ben benieuwd naar de doos ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik check af en toe mijn statistieken en zag dat je nog iedere week mijn blog bezoekt. Net als nu en ik denk we kijken weer eens of ze er zelf ook weer eens is, ja met 5 mijn smaak kaartjes. Erg leuk. (O en SU.......grinnikt stiekem achter een hand)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuk weer eens wat zien! Gave CAS kaartjes hoor. Je bracht me wel in verwarring: de oudste die bijna twee wordt... Dat zal de jongste zijn!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Goed gezien, meteen aangepast, dank je... Bloggen toch wat verleerd denk ik ;-)

      Verwijderen
  8. Hey Joyce, Leuk dat je er weer bent! Met meteen een set super leuke kaartjes! Leuk gedaan, ben ook erg benieuwd naar het doosje! Hoop snel weer wat van je te zien! Groetjes, Miranda v.d.W.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Heee, daar is ze weer! Super kaartjes Joyce! Leuk weer wat van je te horen/zien ;)
    Groetjes Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hahahaha, ja bloggen is erg leuk! Kost tijd, dat wel mar geeft ook weer nieuwe inspiratie. Jouw kaartjes zijn stuk voor stuk juweeltjes! Echt gaaf, deze serie. En de jongste alweer bijna twee?? De tijd vliegt zeg!
    Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een ontzettende leuke serie. Zo knap dat je met zo weinig, zo'n leuke kaart kan maken.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wauw... Wat een mooie set kaarten, trots op jou!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het heel leuk als je een reactie achterlaat, ik lees ze met veel plezier!