zondag 22 maart 2015

Beter vantevoren...


De meeste kaarten voor speciale gelegenheden maak ik graag op het moment dat ze (bijna) nodig zijn. Geboortekaartjes, verjaardagen in de familie, een felicitatie bij een behaalde prestatie of een beterschapskaartje, ik maak ze graag persoonlijk. Bij condoleancekaartjes heb ik dat niet. Het liefst wil ik daarvan een voorraadje hebben, zodat ik ze direct kan versturen wanneer dat soms helaas nodig is. Het zijn niet mijn favoriete kaartjes om te maken, ik wordt er altijd een beetje verdrietig van. Aan de andere kant weet ik ook dat je er mensen echt een hart mee onder de riem kunt steken. Ik maak er meestal een aantal tegelijk, zodat ik er weer even "tegen kan".


Deze keer een vrij klassieke serie, CAS in zwart en wit, en hier en daar een vleugje vellum.

De rand (op de foto slecht te zien) is vellum Het gescheurde randje is vellum


De volgende keer beloof ik een serie die wat vrolijker is!! Fijne week!

groetjes Joyce

5 opmerkingen:

 1. Ja, deze kaarten heb ik ook het liefste op voorraad. Als je ze eenmaal nodig hebt, staat je hoofd vaak niet naar het maken van een kaart. Ik maak dan ook vaak een serie dezelfde of soortgelijke kaarten. Mooie serie heb je gemaakt, het vellum past er goed bij. Ik vind vooral de eerste prachtig. Heel subtiel en lief.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Stijlvolle kaartjes! Ik weet uit ervaring hoe fijn het is om onder verdrietige omstandigheden zo'n persoonlijk kaartje te krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erg mooie condoleance kaarten. Vind het altijd erg lastig om dergelijke kaarten te maken en inderdaad ook niet zo leuk.
  Groetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze zijn misschien niet zo vrolijk, maar wel heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het heel leuk als je een reactie achterlaat, ik lees ze met veel plezier!