vrijdag 12 juli 2013

summertime!

Ik wierp een blik in mijn bak met inktkussentjes en had zin in vrolijke kleuren. Past helemaal bij de zomer! Na een aantal heerlijke zomerse dagen en met komende week nog zonnige dagen in het verschiet, zorg ik vandaag tijdens een bewolkte dag (tenminste hier) voor wat kleur. Zomaar wat kaartjes voor de voorraad:




Het idee om de vlinders "dubbel" te stempelen, dus op de voor en de achterkant, en ze dan dubbelgevouwen op te plakken, zodat ze "echt" vliegen, zag ik pas bij Miranda. Echt een grappig idee! En beter goed "gejat" dan slecht verzonnen...

Ik merk dat ik (los van mijn washi-explosie van laatst) wat minder plaats vanwege mijn telefoon. Nu zul je denken, hoezo dat dan, maar ik maakte de foto's van mijn kaarten altijd met mijn telefoon. Lekker gemakkelijk, omdat ik ze dan meteen naar Picasa kan uploaden en zo naar Blogger. Maar nu heb ik een nieuwe telefoon (Sony Xperia SP, mede uitgekozen omdat er volgens de meneer van de winkel zo'n geweldige camera op zat...) maar nu ben ik helemaal niet tevreden over de kleuren... De weergave ervan is echt slecht. Ik moet alle foto's bewerken, en dan nog zijn ze "mwah". Dus nu is het óf bewerken, of de grote camera voor de dag halen, kabeltje zoeken, foto's op de computer zetten, uploaden, enz... Ik weet het, lui aangelegd, maar wel een beetje balen. Gelukkig is het vakantietijd en hebben we er (soms) de tijd voor...

Groetjes Joyce

13 opmerkingen:

  1. Ook hier is het bewolkt, dus jouw fleurige kaartjes komen goed van pas! Vind vooral die met de vlinders heel erg mooi. Goed idee om dubbel te stempelen. En wat balen dat je met je nieuwe telefoon niet zulke mooie foto's kunt maken. Volgende keer maar een iPhone nemen ;)
    Groetjes, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hihihi, ik was al aan het kijken naar hoe leuk die vlinders eruit zagen. Lees ik dan dat je dat idee bij mij zag. Dat is echt heel leuk! En ik ben gek op vrolijke kleuren, dus helemaal top alle 3.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Gezellig, die vrolijke kleuren! Ik vind vooral je vlinderkaart erg leuk geworden. Balen zeg, dat je foto's tegen vallen op je nieuwe telefoon. Schreef jij ook je berichten op de telefoon? Op mijn mobiel kan ik niets typen in het tekstvlak van Blogger. Ik schrok pas een beetje van je bericht op mijn beach-kaart, daar begon je je bericht met "niet zo origineel". Ik dacht: help, heb ik onbewust hetzelfde idee gebruikt. Maar gelukkig kreeg de zin een andere wending hihi. Fijn weekend!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Vrolijke kleurtjes! Balen dat je telefoon tegenvalt, zonde!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hier word ik zeker vrolijk van! Heel leuke kaartjes..
    En dat is dan een tegenvallertje van je telefoon.
    Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuke kleurtjes voor leuke kaartjes! De vlinders vind ik ook super zo!
    Liefs
    Christine

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Prachtige reeks voor de voorraad. De vlinderkaart is echt wel top!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een vrolijke, gezellige en lieve kaartjes!
    wij zijn er weg van :) en gelijk volger geworden!
    groetjes, het ZieZo Design Team

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Dat met de mindere kwaliteit van de foto's ken ik... Maar toch komen de kleuren heel zomers over. En misschien raad je het al? De vlinderkaart staat voor mij op nr. 1 (-:

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Sow, jij hebt niet stil gezeten. Lekker vrolijke kaartjes. Super leuk.

    Groetjes Renate.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Oh, die vlindertjes, daar ben ik verliefd op!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hoi hoi, wat een vrolijkheid zeg! Ik vind vooral de eerste kaart heel fleurig.
    De vlinders vind ik ook heel mooi, maar je kent mijn associatie met vlinders ;).

    Liefs,
    Josien

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het heel leuk als je een reactie achterlaat, ik lees ze met veel plezier!