woensdag 17 juli 2013

stanzen maar!

Ik heb twee leuke stans-setjes gekocht en kon, ondanks het mooie weer, natuurlijk niet wachten om ermee te spelen. De ene is een letterstans van Memory Box, met voor elke letter een stansje zodat ik niet met enorm veel overbodige x-en, q's en y-en overblijf. Dat had ik met de stansen die ik had, waarbij het hele alfabet op één mal staat, wel. Probeersels daarmee volgen binnenkort. Voor vandaag drie kaartjes gemaakt met de andere set, van My Favorite Things: Notched Tag. Een labelvorm, en 8 kleine vormpjes om op de tag te plakken, of ergens anders op natuurlijk. Met bruikbare figuurtjes zoals een ster, een hartje, een bloemetje.


Maar ook een klavertje vier:


En zelfs een eendje en een rompertje


Zo, en nu snel weer naar buiten. Het zwembadje roept! 
(Dat het bijgeblazen moet worden, voor de tigste keer, grrrr ;-p)

groetjes Joyce

10 opmerkingen:

  1. Hele leuke stansjes heb je gekocht Joyce. Het labeltje met al zijn toebehoren zijn heel erg leuk en bruikbaar. Ik vind ze alle drie erg mooi! Gr Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een super leuke set malletjes zeg! Je hebt er ook drie hele verschillende, maar net zo leuke kaarten mee gemaakt. Mooi papier ook van je derde kaart. Bij je tweede kaart zou zo een stippellijntje als op de kraft-vlakken ook leuk zijn rondom op de witte basis! (Zoals je vast weet, ik ben van de lijntjes, haha!)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. lekker snel en superproductief ! mooie resultaten
    grtjs,martina
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Geweldige stans is dat ja. Die zou ik ook willen hebben, als ik geen SU deed. Ik heb wel nog het mft alfabet met lisse letters...zo handig! je kaartjes zijn weer geweldig.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuke kaartjes! De stansjes zijn ook helemaal leuk.

    Groetjes Renate.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ha Joyce,
    wat een leuke kaartjes weer! heel leuk die kleine stansjes. En de letters van MFT heb ik denk ik ook, ze kunnen inderdaad los. Ook heb ik andere alfabetstansen aan een stuk, maar ik knip gewoon kleine stukjes papier en leg die op de letters die ik nodig heb. gaat prima.
    Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een schatjes! Je kaarten natuurlijk, maar ook die stansen. En heel bruikbaar en veelzijdig, daar houden wij scrappers van.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ze zijn echt alle drie te gek. Mijn handen jeuken ook zo om weer wat te doen :(...

    Liefs,
    Josien

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het heel leuk als je een reactie achterlaat, ik lees ze met veel plezier!