zondag 16 december 2012

Gefeliciteerd 2x!

Gisteren heb ik heerlijk kunnen knutselen, twee kaarten en één LO gemaakt. De LO moet ik nog bewerken, en één kaart laat ik later zien, dus er blijft er ééntje over voor vandaag! Een redelijk Clean & Simple gefeliciteerd kaartje. Lekker makkelijk voor de voorraad!


Verder is de Gefeliciteerd ook een klein beetje voor mezelf, want morgen is het alweer een jaar geleden dat ik mijn eerste bericht plaatste. Hiep hiep hoera dus voor mijn eerste blogjaardag! Ik was een jaar geleden al even bezig met kaarten maken, en keek veelvuldig op alle blogs, maar wist niet zeker of ik het zelf ook vol zou houden (en leuk zou vinden) om een blog bij te houden. Maar dat bleek geen enkel probleem, berichten plaatsen is helemaal niet moeilijk en het is zo leuk om al die enthousiaste reacties te lezen en reacties bij anderen achter te laten. Het zorgt dat het maken van kaarten DRIEdubbel leuk wordt: 1x bij het maken, 1x bij het posten en reacties lezen en 1x bij de reactie van de ontvanger van de kaart.

Bedankt voor al jullie bezoeken, of dat nu regelmatig of soms is, en of je nu een reactie achterlaat of een "stille" bezoeker bent, bedankt hiervoor! En als je nog twijfelt over het beginnen van een blog: gewoon starten, het is superleuk!

Een fijne zondag! Groetjes Joyce

7 opmerkingen:

 1. mooie kaart hoor. gefeliciteerd met je blogverjaardag

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi kaartje weer Joyce en van harte gefeliciteerd met je 1e blogverjaardag:)
  Groetjes,Brenda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij mag dan clean and simple zijn, maar hij is ook erg mooi! En dan dat bloggen... leuk is het hè?! Ook ik had van te voren niet bedacht dat het zo leuk zou zijn. Dat houden we volgens mij nog jaren vol ;)
  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Joyce,
  ik vind je kaart helemaal geweldig. Ik hou wel van dat clean and simple. En ja dat bloggen, wat is dat leuk he?? Ik geniet er zo ontzettend van. Het inspiratie opdoen bij elkaar en kijken en lezen wat iemand van jouw creatie vindt.... en gewoon het contact dat je met elkaar hebt! Erg leuk!
  Gefeliciteerd met je blogverjaardag! Leuk dat je anderen oproept om vooral een blog te starten. Ik weet nog dat ik in het begin dacht: ik ben te slecht in het kaarten maken, maar dat ik door Mirande gestimuleerd werd het toch te doen en ik heb er nooit spijt van gehad.
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie simpele kaart! Ik vind die hieronder met die uiltjes ook echt geweldig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke kaart en gefeliciteerd met je blogverjaardag :) ben zelf inderdaad ook bijna een jaar actief. Echt leuk he! Je hebt gelijk met 3x plezier :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gefeliciteerd met je blogverjaardag.
  Voor mij blijft het tof om de vele blogs te bezoeken!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het heel leuk als je een reactie achterlaat, ik lees ze met veel plezier!