woensdag 4 april 2012

Liftchallenge #13: veertig jaar

Druk, dat zal wel, maar toch zeker wel even tijd maken om aan de liftchallenge mee te doen! Dat is wat ik gisteravond dacht, en het is ook nog gelukt om het kaartje af te krijgen. Ik had dan ook een mooie gelegenheid voor een kaartje. Mijn schoonvader werkt deze week 40 (!!) jaar bij hetzelfde bedrijf. Waar vind je dat nog? Natuurlijk wordt dat binnenkort groots gevierd, maar ook op de dag zelf wil ik hem met een kaartje verrassen. Omdat de kleuren van het bedrijfslogo geel met groen zijn, had ik ook al meteen een kleurstelling die ik kon gebruiken.

De voorbeeldkaart van de liftchallenge deze keer vond ik heel erg gaaf, clean & simple, een beetje stikwerk, helemaal goed! Maar met tijdsdruk én veel te wilde plannen én een naaimachine die je nog niet helemaal kent, zitten er bij het eindresultaat toch nog wat schoonheidsfoutjes en dingen die ik anders had gedaan als ik meer tijd had, maar ach, ik ben eigenlijk wel tevreden met het resultaat.

 De 40 is trouwens met de hand omlijnd, zo goed ben ik nou ook weer niet met de naaimachine...
Pasen komt eraan, voor mij altijd een bijzondere dagen en een waardevol feest. Alvast een Zalig Pasen en als je daar niet zoveel mee hebt, geniet dan van het lekkere eten, en de extra vrije tijd met je dierbaren! Groetjes Joyce
Groetjes Joyce

13 opmerkingen:

 1. Wat leuk die kaart erin die achter de letters de kleur geeft. Mooie strookjes en dat je met de hand "gestikt" hebt is niet te zien. Randjes om letters netjes met de naaimachine is erg moeilijk. Leuk dat je weer meedoet, Joyce!

  Groetjes, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heb je een originele draai aan de lift gegeven! Erg leuk gedaan, en zo kunstig naaien met de naaimasjien isook niet voor mij weggelegd. Laat dat maar aan José over!
  Ik heb van de week voor de tweede keer in de rondte gestikt...ging alweer beter!
  Erg leuk dat je weer meedoet met de liftchallenge!
  Groetjes Cornelie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Joyce,

  Wat een superkaart, daar zal je schoonvader blij mee zijn! Mooie kleurencombi en nette stiksellijntjes hoor! Erg leuk dat hart erachter, je brengt me op een idee ;-)

  Fijn paasweekend,
  groetjes,
  Marit

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke kaart, goed gevonden die kaart binnenin met dat hart met die kleurtjes!
  Groetjes, Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oooooh wat enig de tag achter de 40! Ik had em eerst niet door tot ik de tweede foto zag. Helemaal top zeg. Tof dat je ook strookjes hebt gebruikt. Zo karakteristiek voor deze lift. Hartstikke leuk dat je weer meedoet.
  Het is idd heel bijzonder dat je schoonpa al 40 jaar bij hetzelfde bedrijf werkt. Dat hoor je niet zoveel meer.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Geweldig de tag met strokenhart achter de cijfers 40! Heel origineel gedaan! Een heel persoonlijk kaartje en idd 40 jaar bij dezelfde bedrijf verdiend zeker zo'n prachtig kaartje.

  Groetjes, Marijke en Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Een héél originele kaart.
  Geeft ons weer nieuwe ideeën.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Prachtig gedaan! Voor jouw ook een fijn paasweekend!
  Liefs
  Christine

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een bijzondere uitvoering van de liftchallenge Joyce! Mooi gedaan en fijne kleurtjes heb je gebruikt, goede tekst ook! FIjne dagen en bedankt weer voor het meedoen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een prachtige lift Joyce!
  Groetjes Ellen

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het heel leuk als je een reactie achterlaat, ik lees ze met veel plezier!