zondag 18 december 2011

Proficiat!

Sjonge jonge, nog maar één dag onderweg en al vier reacties en drie volgers! Ik vind het nu al leuk, dat bloggen...
Ik heb vanmorgen een kaartje gemaakt met een bloem die ik al eerder had gemaakt, maar waarmee ik niet zo goed raad wist. Ik kocht een tijdje terug verschillende lintjes in één verpakking bij Xenos. Een van die lintjes was een beetje raar, een soort kant met daaraan draad in lusjes. Ik wist niet zo goed wat ik er mee aan moest. Tot ik een tijdje terug een filmpje zag over bloemen maken met Glubers . Ik dacht: dat moet ik ook kunnen, maar dan gemakkelijker (lees: goedkoper) (that's me, haha). Dus ik heb een rondje gesneden uit de rol plakplastic die ik nog had liggen (van de Action), de beschermlaag eraf gehaald en heb daarop het lint/draad geplakt. Vervolgens kun je met wat lijm of foamtape de bloem op je kaart (cadeauverpakking, speldje, vaas, kleding...) plakken. Leuk effect, mijn lint/draad leek er wel voor gemaakt! Maar toen kwam het volgende probleem: de kleur. Die bleek eigenlijk nergens goed bij te passen...

Ik heb er toch maar wat van gemaakt, en mede op advies van Ellie gekozen voor (aqua)blauw. Samen met kraft, een knoopje, naaigaren, 2 brads en wat ribbelkarton van een oude verpakking viel het resultaat me nog niet tegen. De compositie van de kaart is erg traditioneel (rechtopstaande kaart, bloem zo in het midden en de tekst eronder). Ik heb nog zitten schuiven, maar kreeg het niet creatiever, haha.
Nu ga ik eens even kijken of ik bij anderen wat reacties kan posten!
Fijn weekend nog en tot de volgende keer,
groetjes Joyce

4 opmerkingen:

  1. Wat een mooie kaart, kleuren passen erg mooi!
    Je bent al erg handig geworden in het bloggen. Kun je mij de volgende keer wat uitleg geven :)
    Ook een mooie achtergrond, heb je die van een site of zelfgemaakt?
    Hoe maak je in de sitebar een lijst met de blogs die je volgt?
    Groetjes Ellie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo Joyce,
    Ik wil je ook wel een duwtje in de rug geven door je volger te worden! Mooie kaartjes heb je al gemaakt dus ik kom zeker nog bij je langs!
    Liefs
    Christine

    BeantwoordenVerwijderen
  3. hé Joyce!! Altijd leuk om een reactie te krijgen van een nieuwe volger! Nu kom ik dus ook even bij jou! Leuk hè een blog! Ben ook pas dit jaar begonnen, maar ben nu vet verslaafd, haha!
    Je maakt leuke dingen tof! Ga je ook volgen!
    Groetjes Cornelie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Een mooi kaartje is dit ook weer! Grappige bloem is het en een mooie kleurencombi!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het heel leuk als je een reactie achterlaat, ik lees ze met veel plezier!