maandag 26 december 2011

proficiat: kaart voor mama

Hoi, nog aan het bijkomen van twee (misschien wel drie) dagen kerstdiners? Ik heb een hele gezellige kerst gehad. Met de voorbereidingen voor kerst en de kerstdagen zelf heb ik weinig tijd gehad om te bloggen, maar nu heerlijk twee weken vakantie, dus nu zeker meer tijd!

Jullie hadden nog een kaartje tegoed, mam heeft haar kaartje ondertussen ontvangen, dus ik kan het nu ook hier laten zien.
Roze papier in combinatie met kraft. De stempel in het midden bewerkt met embossingpoeder. Ik vond deze kleur in een aanbiedingenbak bij de plaatselijke schilder/hobbywinkel. Ik dacht dat ik wit had gekocht, maar na verhitting smelt het en verkleurt parelmoer rood/roze. Ook mooi!
Het roze lint achter de stempel, een soort tule met glitterlijntjes, is deco-lint van de Action. Er zat onder en boven een zilveren randje aan, dat heb ik er maar afgeknipt. Nog een paar roze en bruine lintjes erbij, en klaar!

Naast dit kaartje, kreeg mijn moeder een paar mooie sjaals, waarvan ik de verpakking ook zelf heb geknutseld. Die zal ik jullie morgen laten zien!
Groetjes Joyce

3 opmerkingen:

  1. Prachtige kleuren! Mooie kaart, zal je mams wel trots op zijn!
    Liefs
    Christine

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Joyce,
    Mooi kaartje, kleuren passen mooi bij elkaar, oogt heel sjiek/romantisch!
    Groetjes Ellie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Erg mooie kaart, de kleurtjes passen goed bij elkaar zeg!

    Groetjes,
    Marit

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het heel leuk als je een reactie achterlaat, ik lees ze met veel plezier!