dinsdag 17 maart 2015

... En ook het bijbehorende doosje
Wat leuk al die reacties na zo'n lange tijd, fijn dat ik zo weer kan instappen. Ik ben aan de slag gegaan met het bijbehorende doosje voor de kaarten van eerder deze week. Het is een simpel doosje, deksel zit vast aan de bodem. Ik maakte het van SU papier waarop de strepen geen inkt/kleur opnemen. Zo kon ik met inkt en een waterbrush wat kleur toevoegen tussen de strepen. Toen wat aankleding met een touwtje, wat cirkels en een tekststempel.En toen zat ik zo in de inkt-en-kleur sferen, dat ik ook de enveloppen heb voorzien van een stempeltje. Kleine moeite, leuk resultaat!Groetjes Joyce

6 opmerkingen:

 1. Geweldige set. Het doosje is echt heel leuk geworden met de gekleurde strepen. En ja, de versierde enveloppen maken het geheel helemaal af.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldige set. Het doosje is echt heel leuk geworden met de gekleurde strepen. En ja, de versierde enveloppen maken het geheel helemaal af.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erg leuk Joyce, mooi gebruik gemaakt van het papier!

  Groetjes Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gaaf zeg! Vind de gekleurde strepen in de hoek echt heel mooi staan. De versierde enveloppen maken het natuurlijk helemaal af.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hey, leuk geworden zo het doosje en de enveloppen erbij! Mooie set! Ziet er mooi uit zo alles bij elkaar! Groetjes, Miranda v.d.W.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. O dat doosje is leuk zeg. subtiel dat je maar een paar strepen kleurde.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het heel leuk als je een reactie achterlaat, ik lees ze met veel plezier!