zondag 17 augustus 2014

Zeg het met bloemen

Mijn vakantie zit er alweer bijna op, morgen nog één dagje en dan begint het werk weer. Maar heerlijk genoten, en die herinneringen kunnen nog heel lang mee...

Ik  heb zelf veel gemaakt en veel rondgekeken op jullie blogs, maar weinig gereageerd en zelf geplaatst. Ook even digitale vakantie... Deze kaart maakte ik een tijdje terug in opdracht, en nu ik hem weer zie vind ik het eigenlijk wel tijd voor reproductie; vind hem namelijk best geslaagd.

Wit karton geëmbost, verhoogd opgeplakt op een witte kaart met daaronder twee strookjes washitape (met hout-motief, jawel. love it). De bloemen en blaadjes heb ik gestempeld en met wit embossingpoeder bewerkt op vellum. Daarna heb ik het vellum omgedraaid en de achterkant gekleurd met stiften. Daarna de bloemen en blaadjes uitgeknipt en getracht ze in een fatsoenlijk bosje bij elkaar te plakken (dat laatste ging het minst soepel. Heb niet zo'n groene vingers, en dat werkt blijkbaar ver door...)

In mijn uitgebreide collectie stempels vond ik toch niet hét perfecte sentiment bij de gevraagde gelegenheid, dus typte ik deze op de computer en knipte een banner van het geprinte zinnetje. Een knoopje erbij en klaar was ie!


Eens kijken of ik naast het werkritme ook weer een beetje in het blogritme kan komen. Is wel zo gezellig!

Groetjes Joyce

8 opmerkingen:

 1. Wat een mooie roosjes! Gaaf kaartje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik was al nieuwsgierig hoe je die bloemen zo mooi van een kleur had voorzien. Wat een creatieve oplossing met een super mooi resultaat! Hihi, ik heb ook totaaaaaal geen groene vingers (lees: kunstplanten in huis en een oerwoud aan onkruid in mijn achtertuin), maar ik vind dat jij met deze neppers een mooi bosje hebt gecreëerd. :) Veel succes weer met het dagelijkse leventje. Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Joyce,
  wat een mooie kaart! Leuk die banner over de bloemen met knoop.
  Ook hier is de vakantie afgelopen. Ben benieuwd hoe dat ritme weer bevalt. De kinderen hebben hier dus nog vakantie en wij ouders zitten dan in het werkritme. Zal wel vreemd thuiskomen zijn 's avonds, als ze allemaal relaxed zijn...
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Joyce,

  Mooie kaart weer! Ik wist niet dat je op vellum ook kon embossen...Toch eens uitproberen dan!

  Groetjes Ingrid
  Ps. Veel succes met werken weer!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zeer knappe kaart! Mooi zo op dat vellum, had het eerst niet gezien totdat ik het las. Leuk idee!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die techniek met vellum heb ik al eens eerder gezien, heel mooi! Prachtig kaartje!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hahaha, ik heb ook absoluut geen groene vingers. Krijg nog niet eens een bosje voor elkaar op een kaart. Maar toch is deze prachtig gemaakt, leuke techniek ook. Ik baal wel dat ik je niet heb gezien op de beurs! Ik had al tegen Marit gezegd, Juisie komt!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Geen groene vingers....niets van te merken op deze o zo mooie kaart. Die techniek met vellum moet ik ook eens proberen, gaaf effect!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het heel leuk als je een reactie achterlaat, ik lees ze met veel plezier!